Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Τους έπιασε κορόιδα -Τους πούλησε ΙΧ μέσω ίντερνετ, πήρε τα λεφτά και εξαφανίστηκε


Ενας 31χρονος από το Ηράκλειο της Κρήτης εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες μέσω ίντερνετ και υποσχόμενος την πώληση αυτοκινήτων και δικύκλων, τους έπειθε να καταβάλουν τα χρήματα μέσω ταχυδρομικών επιταγών.

Τελικά το σχέδιο του δεν προχώρησε όσο εκείνος ήθελε αφού μετά από καταγγελίες εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου για εξαπάτηση πολιτών.

Στην καταγγελία προχώρησε ένας 39χρονος στο Τμήμα Ασφαλείας Άργους, από τον οποίο ο συλληφθείς απέσπασε το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ, στις 11/04/2013 με το πρόσχημα της δήθεν πώλησης οχήματος.

Κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης αστυνομικών, ο δράστης συνελήφθη σε κατάστημα των ΕΛΤΑ, στο οποίο είχε μεταβεί για να εισπράξει ταχυδρομική επιταγή ποσού 600 ευρώ.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε η εμπλοκή του και σε άλλες περιπτώσεις εξαπάτησης πολιτών. Ειδικότερα, από 59χρονο στην Καρδίτσα απέσπασε το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ, τα οποία είχε εισπράξει στις 9 και 10 Απριλίου 2013, από 22χρονο στο Παλαιό Φάληρο Αττικής απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.040 ευρώ, που εισέπραξε στις 9 Απριλίου και από 29χρονο στη Χαλκίδα απέσπασε 650 ευρώ, τα οποία εισέπραξε στις 4 Απριλίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...