Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Πυροβολούσε και με τα δύο όπλα ο εκτελεστής της Πάτρας


Ραντεβού» με το θάνατο είχε το ένα από τα θύματα της μαφιόζικης δολοφονίας την είσοδο γνωστού κλαμπ της Πάτρας. Ο 35χρονος Βασίλης Σινούρης, ιδιοκτήτης Ίντερνετ καφέ, παλιός αθλητής πυγμαχίας και παίκτης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ της Ακαδημίας των Σπορ μαζί με τον δίδυμο αδερφό του Αλέξανδρο, δεν είχε καμία σχέση με κυκλώματα της νύχτας.

Απλώς βρέθηκε σε λάθος τόπο τη λάθος στιγμή!

Οι δολοφόνοι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα και φορούσαν λευκά κράνη είχαν στόχο το δεύτερο θύμα, τον 32χρονο Κώστα Φράγκο που χτυπήθηκε από τις σφαίρες τους στον λαιμό και υπέκυψε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας». Σε ένα βίντεο διάρκειας περίπου τριών λεπτών από το κλειστό κύκλωμα διπλανού καταστήματος στην οδό Σαχτούρη που έχει καταγράψει τη δολοφονική επίθεση, ο 32χρονος φαίνεται να προσπαθεί να ξεφύγει από τα πυρά που «γαζώνουν» την είσοδο του κλαμπ, αλλά ο συνεπιβάτης της μηχανής τον εκτελεί εν ψυχρώ δίνοντάς του τη χαριστική βολή με περίστροφο!

Όλα δείχνουν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είναι «επαγγελματίας» εκτελεστής, καθώς μόνο αυτός πυροβόλησε τα άτυχα θύματα πυροβολώντας και με τα δυο όπλα που κρατούσε! Ο οδηγός της μοτοσικλέτας δεν άφησε από τα χέρια του το τιμόνι. Ο άτυχος αθλητής βρισκόταν τυχαία στο σημείο της επίθεσης και είχε γυρισμένη την πλάτη στον δολοφόνο, που πιθανότατα θεώρησε ότι ήταν μαζί με τους στόχους του που ήταν ο 32χρονος και ο 42χρονος ο οποίος τραυματίστηκε ελαφρά από τα πυρά και δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς προσπαθώντας να φωτίσει τα αίτια του μακελειού.

Ο δολοφόνος «γάζωσε» τα θύματα με τουλάχιστον 30 σφαίρες από υποπολυβόλο και στη συνέχεια τα πυροβόλησε με το περίστροφο, πριν χαθεί στα γύρω στενά μαζί με το συνεργό του. Οι αστυνομικοί συνέλεξαν 23 κάλυκες των 9 mm που θα σταλούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Σχετικά με τα αίτια της δολοφονικής επίθεσης, ένα από τα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αστυνομικοί είναι αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ:
Μαφιόζικη εκτέλεση έξω από νυχτερινό κέντρο στην Πάτρα - ΔΥΟ νεκροί [βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...