Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Σε εξέλιξη το παναγροτικό συλλαλητήριο, στην πλατεία Βάθη.


Με κεντρικό σύνθημα «Όλοι για έναν και ένας για όλους», η συντονιστική επιτροπή μπλόκων αγροτών διοργανώνει αυτή την ώρα, στην πλατεία Βάθη, πανελλαδικό παναγροτικό συλλαλητήριο. Θα ακολουθήσει, στη συνέχεια, πορεία προς τη Βουλή, όπου και θα παραδοθεί υπόμνημα με τα αιτήματά τους, στον πρόεδρο της Βουλής.

Περίπου 1000 αγρότες έχουν έρθει από την Κρήτη, ενώ φτάνουν συνεχώς με λεωφορεία, αγρότες από τη Θεσσαλία και σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπων τους, ο αγώνας θα συνεχιστεί προκειμένου να δοθεί λύση και προοπτική στα αιτήματά τους.

«Η κυβέρνηση είναι πολύ γελασμένη αν νομίζει ότι οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα ‘μαζευτούν’ εδώ ή θα γίνονται μια- δυο φορές τον χρόνο επετειακά», τόνισε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σε δήλωσή της στο αγροτικό συλλαλητήριο.

«Να είναι σίγουροι», είπε η κ. Παπαρήγα, «ότι μετά τις αγροτικές κινητοποιήσεις στις οποίες πήρε μέρος ένα πολύ μεγάλο εύρος αγροτών, το αγροτικό κίνημα θα δυναμώσει και μαζί με το εργατικό και λαϊκό ποτάμι, θα σαρώσουν όχι μόνο μνημόνια και δανειακές συμβάσεις, αλλά και κόμματα και δυνάμεις που ενδιαφέρονται να συγκεντρώνεται ο πλούτος σε όλο και λιγότερα χέρια και ο λαός να ζει 50 χρόνια πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...