Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

O Τζιτζικώστας νέος Περιφερειάρχης με αιχμές Ψωμιάδη

Νέος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας εξελέγη ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά από ψηφοφορία της παράταξης της πλειοψηφίας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Καλή επιτυχία αλλά και αιχμές κατά του νέου περιφερειάρχη από τον έκπτωτο Παναγιώτη Ψωμιάδη. «Ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε», δηλωσε.

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας εξελέγη με 33 ψήφους έναντι 17 του συνυποψηφίου του Διονύση Ψωμιάδη, αδελφού του έκπτωτου περιφερειάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη.

«Η Κεντρική Μακεδονία γυρίζει σελίδα. Κρατάμε τα καλά και αφήνουμε πίσω όσα μας πλήγωσαν. Ενωμένοι θα δουλέψουμε σκληρά και θα φέρουμε τα καλύτερα αποτελέσματα για τους πολίτες της περιφέρειας», δήλωσε ο νέος περιφερειάρχης.

Από την πλευρά του ο έκπτωτος Παναγιώτης Ψωμιάδης ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Απόστολο Τζιτζικώστα, ωστόσο πριν από την ψηφοφορία άφησε αιχμές εναντίον του, αλλά και εναντίον της ΝΔ. Ο πρώην Περιφερειάρχης έκανε λόγο για «προδοσία» και «αχαριστία» της ΝΔ απέναντι του, λέγοντας πως στο παρασκήνιο λειτούργησε υπερ της υποψηφιότητας Τζιτζικώστα στον οποίο στη συνέχεια καταλόγισε «αλαζονεία».

«Κάποιες δυνάμεις θεωρούν ότι τελείωσαν τον Ψωμιάδη, ο Ψωμιάδης δεν τελείωσε. Δηλώνει παρών, ακόμη πιο δυνατός, για τις αξίες μας, για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας», δήλωσε μεταξύ άλλων τονίζοντας ότι «προέχει η ενότητα της παράταξης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...