Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σοκ!! Πέθανε ο Νίκος Σαμαράς!


Ένας από τους κορυφαίους βολεϊμπολίστες στην Ελλάδα, ο Νίκος Σαμαράς, έχασε ξαφνικά τη ζωή του σε ηλικία 42 ετών, από ανεύρυσμα.


Ο Νίκος Σαμαράς, ο οποίος βρισκόταν σε σπίτι φίλων του το μεσημέρι της Παρασκευής, διεκομίσθη εσπευσμένα στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου εξέπνευσε λόγω ανευρύσματος.

Ήταν από τους σπουδαιότερους βολεϊμπολίστες όλων των εποχών στη χώρα μας, με ρεκόρ συμμετοχών (400) με τη φανέλα της Εθνικής ανδρών.

Πρόκειται για έναν παίκτη-σύμβολο του ελληνικού βόλεϊ, που έφτασε μέχρι την 6η θέση του παγκοσμίου πρωταθλήματος το 1994, ενώ μετρούσε 25 χρόνια καριέρας σε μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, αλλά και σε τρεις του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα, το όνομά του συνδέθηκε με την Ορεστιάδα, όπου άρχισε να δημιουργεί το... μύθο του, ενώ ακολούθησαν ο Παναθηναϊκός, ο Ηρακλής, η ΑΕΚ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ο Μίλων, τον οποίο βοήθησε πέρυσι να επιστρέψει στην Α1. Εκτός Ελλάδος, φόρεσε τις φανέλες των Σίρα Φαλκονάρα (Ιταλία), Φενέρμπαχτσε (Τουρκία) και Σενουά (Ελβετία).

Τη φετινή σεζόν είχε αποσυρθεί στη Λήμνο, όπου ήταν παίκτης της ομάδας Λήμνος Sports Club, αλλά και προπονητής των τμημάτων υποδομής, καθώς αν και 42 ετών, δεν μπορούσε να εγκαταλείψει το αγαπημένο του άθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...