Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Σύλληψη 30χρονου "νταή" από τα ΤΑΕ στο Ηράκλειο

Στα χέρια των αστυνομικών του ΤΑΕ Ηρακλείου, έπεσε το πρωί, ένας 30χρονος κτηνοτρόφος από χωριό του δήμου Αστερουσίων στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα εύχρηστο όπλο και ένα κουτί σφαίρες.

Ο 30χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr τους τελευταίους μήνες είχε πρωταγωνιστήσει σε πολλά επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου, ενώ δεν ήταν λίγες και οι φορές που είχε σκορπίσει τον φόβο και τον πανικό σε θαμώνες νυχτερινών κέντρων της πόλης, αλλά και της υπαίθρου, καθώς δεν δίσταζε να βγάζει χωρίς λόγο το όπλο και να πυροβολεί ανεξέλεγκτα.

Αστυνομικές πηγές τον χαρακτήριζαν ως ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο άτομο, το οποίο έχει απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για αξιόποινες πράξεις.

Ο 30χρονος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία στην Αγροτική Τράπεζα και στην Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα στις Αρχάνες Ηρακλείου, που σημειώθηκαν στα τέλη του Νοέμβρη του 2009. Δύο περιστατικά, που προβλημάτισαν έντονα την ηγεσία της τοπικής ΕΛΑΣ.

Ο νεαρός εντοπίστηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί, με το 4x4 ΙΧ φορτηγό αυτοκίνητό του, από αστυνομικούς του ΤΑΕ Ηρακλείου, οι οποίοι αν και γνώριζαν την επικινδυνότητα του εν λόγω ατόμου, δεν δίστασαν να το ακινητοποιήσουν, αιφνιδιάζοντάς τον.

Στο αγροτικό όχημα του 30χρονου εντοπίστηκε ένα εύχρηστο πιστόλι και ένα κουτί σφαίρες.

Η σύλληψη του 30χρονου κτηνοτρόφου θεωρείται επιτυχία από τους αστυνομικούς του ΤΑΕ Ηρακλείου, καθώς το εν λόγω άτομο είχε γίνει ο τρόμος κ ο φόβος των κατοίκων της περιοχής του αλλά και του νυχτερινού Ηράκλειου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...