Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012

Η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία» πίσω από την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της Μ. Καλτσά

Η οργάνωση «Μαχόμενη Μειοψηφία» ανέλαβε την ευθύνη, με προκήρυξη που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα Indymedia, για την εμπρηστική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι της πρώην γενικής γραμματέως του υπουργείου Περιβάλλοντος Μαρίας Καλτσά, στο Ψυχικό, καθώς και για έναν ακόμα εμπρησμό.

Πρόκειται για τον εμπρησμό αυτοκινήτου που έγινε στις 25 Νοεμβρίου στην Κυψέλη, το οποίο, όπως αναφέρουν στην προκήρυξη, ανήκει σε άτομο που συμμετείχε στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας μετά τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη.

Για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι της κ. Καλτσά αναφέρουν: «Ως πολιτικός του ΠΑΣΟΚ και αρχιτέκτονας, πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Περιβάλλοντος και παράλληλα μέλος σε διοικητικά συμβούλια κατασκευαστικών εταιρειών, ανέθετε έργα στον εαυτό της και στην κατασκευαστική Ηλιοχώρα ΑΕ, θυγατρική της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, στης οποίας το διοικητικό συμβούλιο η Μαρία Καλτσά υπήρξε μέλος, είχε αναλάβει την κατασκευή για τα στρατόπεδα συγκέντρωσης μεταναστών», ενώ υποστηρίζουν πως εμπλέκεται και στην υπόθεση του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου.

«Οπλίστε τον αναρχικό απελευθερωτικό αγώνα. Οικοδομήστε τις πολύμορφες αναρχικές κοινότητες. 1000 ελεύθερες αξίες ας ανθίσουν. Ζήτω η Αναρχία!» αναφέρει η ανακοίνωση που κλείνει με ένα απόσπασμα από βιβλίο του Χρόνη Μίσσιου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...