Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Αγρίνιο: Ελεύθεροι με εγγύηση οι πλαστογράφοι ιατρικών συνταγών

Ελεύθεροι καταβάλλοντας εγγύηση 3000 ευρώ αφέθηκαν οι δύο συλληφθέντες...
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου , ενώ η σχετική προανάκριση έγινε από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου

Να θυμίσουμε ότι οι δυο ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 40 και 37 ετών συνελλήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία για προμήθεια, διάθεση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών καθώς και για νόθευση, κατάρτιση και χρήση πλαστών ιατρικών συνταγών.
Από την συστηματική έρευνα που ενήργησαν οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου προέκυψε ότι ο 40χρονος ημεδαπός είχε νοθεύσει ιατρική συνταγήαγοράς φαρμακευτικών δισκίων που του ..... είχε χορηγηθεί και με τη χρήση φωτοτυπικών μηχανημάτων την είχε αναπαραγάγει διατηρώντας μόνο τις ιατρικές σφραγίδες καιυπογραφές.
Στη συνέχεια αποτύπωνε στα λευκά στελέχη, αύξοντες τετραψήφιους αριθμούς και προέβαινε στη χειρόγραφη συνταγογραφηση ναρκωτικών χαπιών είτε στο όνομα του είτε στο όνομασυνεργών του.

Με τη μέθοδο αυτή, οι δράστες προμηθεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών σκευασμάτων, εξαπατώντας φαρμακοποιούς του Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...