Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Πάτρα: Προφυλακίστηκε 26χρονος για κατοχή μισού κιλού ηρωίνης

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 26χρονος ο οποίος συνελήφθη πριν από λίγες ημέρες από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών για... εμπορία και κατοχή μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα ηρωίνης.
Χθες μετά την απολογία του στον Ανακριτή Πατρών αποφασίστηκε να προφυλακιστεί, ενώ ο 31χρονος συνεργός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Οι δύο άνδρες είχαν συλληφθεί μετά από επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και προγραμματισμένη συμφωνία για αγορά μισού κιλού ηρωίνης έναντι του χρηματικού ποσού των 10.000 ευρώ.

Για τη σύλληψή τους, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προσποιούμενος τον πελάτη συνάντησε τους συλληφθέντες και τους συνέλαβε. Κατά τη σύλληψή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία ηρωίνης, συνολικού βάρους 500 γραμμαρίων, μια συσκευασία κάνναβης, βάρους 6 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο. Επίσης κατασχέθηκε το όχημα με το οποίο οι δυο αλλοδαποί προσήλθαν στο σημείο συνάντησης ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.
patrastimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...