Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Αχαϊα:Πριν την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου, πυροβόλησε νεαρό για ερωτική αντιζηλία!

Ο νεαρός έκανε το λάθος να συνάψει σχέση με την πρώην του εικονιζόμενου...


Ως ανυποστήρικτη απερρίφθη από το Μικτό Εφετείο Πατρών η έφεση που είχε υποβάλει ο Πατρινός Γιώργος Κατσαγάνης, μέλος του λεγόμενου συνδικάτου του Εγκλήματος που συμμετείχε στην απαγωγή Παναγόπουλου.

Ο Κατσαγάνης είχε κατηγορηθεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Πατρινού Κωνσταντίνου Κουλούρη στις 14 Ιανουαρίου 2003 στην οδό Επιδαύρου στην Πάτρα. Σύμφωνα με το dete.gr, ο Κατσαγάνης είχε ζητήσει τον λόγο στον Κουλούρη γιατί είχε συνάψει σχέση με μία πρώην φίλη του.

Μάλιστα τον είχε πυροβολήσει δύο φορές στα πόδια με αποτέλεσμα αυτός να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Ο νεαρός από την πλευρά του είχε χτυπήσει τον Κατσαγάνη στο πρόσωπο με τα κλειδιά του αυτοκινήτου του για να αμυνθεί. Γι αυτή την πράξη είχε καταδικασθεί σε 8 μήνες φυλάκιση στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο, που χθες παραγράφηκε επειδή πρόκειται για πλεημμέλημα. 

Ο Κατσαγάνης έχει ήδη καταδικαστεί σε ισόβια και 29 έτη κάθειρξη για την υπόθεση της απαγωγής του Περικλή Παναγόπουλου όμως χθες δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο και έτσι θα εκτίσει την πρωτόδικη ποινή (6 έτη και 7 μήνες) που του είχε επιβληθεί από το Δικαστήριο πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...