Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο σοκ: Καρέ καρέ η στιγμή της θανατηφόρας σύγκρουσης της Porsche του Πολ Γουόκερ

Σόκαρε η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του ηθοποιού Πολ Γουόκερ μετά την συντριβή του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο φίλος και συνεργάτης του Ρότζερ Ροντας.

Εκείνος βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού ενώ απολάμβανε μία μεγάλη του αγάπη, της ταχύτητα. Ξαφνικά η γρήγορη Ferrari προσέκρουσε ξαφνικά σε μια κολόνα προκαλώντας τεράστια έκρηξη της οποίας τις φλόγες και τον καπνό μπορούσε να διακρίνει κάποιος από πολύ μακρινή απόσταση και που έγιναν η αιτία να χάσουν οι δύο φίλοι τη ζωή τους.

Μερικά εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό γεγονός το φως της δημοσιότητας βλέπει ένα βίντεο που κατέγραψε μια κάμερα ασφαλείας κατά την πρόσκρουση του αυτοκινήτου και την μεγάλη έκρηξη που ακολούθησε.
Οι δύο άνδρες βρίσκονταν σε φιλανθρωπική εκδήλωση για το ίδρυμα «Reach Out Worldwide» που ο ίδιος ο Γουόκερ είχε ιδρύσει, στο κατάστημα του Ρόντας με πολυτελή αυτοκίνητα ταχύτητας.
Ο Ρόντας αποφάσισε να πάει για μία βόλτα με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο και ο Γουόκερ με χαρά αποδέχθηκε την πρόσκληση του οικονομικού του συμβούλου.
«Πάμε για μια βόλτα!», ήταν τα τελευταία λόγια του διάσημου ηθοποιού στους φίλους τους φεύγοντας και μόλις 20 λεπτά αργότερα και ενώ βρίσκονταν στον δρόμο της επιστροφής ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και συγκρούστηκε στον στύλο. Το αυτοκίνητο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες, ενώ η υπερβολική ταχύτητα - σύμφωνα με τον σερίφη της περιφέρειας - ήταν επιβαρυντικός παράγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...