Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

H Οικονομική Αστυνομία "σαρώνει" τη "νύχτα" . Μπουζούκια και καφετέριες με δεκάδες παραβάσεις...

Φοροδιαφυγή άνω των 13.000 ευρώ από μη έκδοση αποδείξεων διαπιστώθηκε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Αθήνας στη διάρκεια ελέγχων της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.


Συγκεκριμένα, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις 8.675 ευρώ από τη διάθεση φιαλών οινοπνευματωδών ποτών, 2.863 ευρώ από τη διάθεση ατομικών ποτών και 2.040 ευρώ από την πώληση λουλουδιών.

Επιπλέον, διενεργήθηκε έλεγχος στις δηλώσεις ΦΠΑ για τα τρία τρίμηνα του 2013. Συνελήφθησαν ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, προσωρινά υπεύθυνος του κέντρου διασκέδασης, καθώς και ένας 44χρονος Έλληνας υπεύθυνος των ταμείων, ενώ αναζητείται για να συλληφθεί και η 80χρονη ιδιοκτήτρια.

Επίσης, σε άλλους ελέγχους της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διαπιστώθηκαν το τελευταίο τριήμερο παραβάσεις της εργαστικής νομοθεσίας. Συγκεκριμένα:

Σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση δύο υπαλλήλων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανομένου Προσωπικού.

Σε καφέ μπαρ εστιατόριο στον Κορυδαλλό διαπιστώθηκε η μη καταχώρηση δύο εργαζομένων στο Ειδικό Βιβλίο Καταχώρησης Νεοπροσλαμβανόμενου Προσωπικού, καθώς και η στέρηση πιστοποιητικού υγείας τριών εργαζομένων.

Για τις παραβάσεις θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες υπηρεσίες (ΔΟΥ, ΙΚΑ ΕΤΑΜ και ΣΕΠΕ) για την επιβολή των αντίστοιχων διοικητικών κυρώσεων.

Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν όλο το 24ωρο με την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος είτε στην τηλεφωνική γραμμή καταγγελιών 11012 είτε μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης 11012@hellenicpolice.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...