Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

Δείτε που θα χιονίσει τις επόμενες ώρες - Μπορεί να δούμε και την Πάρνηθα στα λευκά!

Μεγάλη επιδείνωση σχεδόν σε όλη την χώρα θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες. 


Ήδη χιονίζει σε αρκετές περιοχές με υψόμετρα πάνω από 1000 μέτρα, όπως για παράδειγμα σε όλη τη κεντρική ηπειρωτική Ελλάδα με ιδιαίτερη ένταση στη Πελοπόννησο, Χ.Κ. Καλαβρύτων, Μαίναλο και Ζήρεια, ενώ επικρατούν και ισχυροί άνεμοι από ΒΑ κατευθύνσεις. 


Χιονόνερο πέφτει  επίσης στον Παρνασσό, στα Βαρδούσια και στον Τυμφρηστό, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε από το βράδυ στα λευκά και  την Πάρνηθα!

Απαγορευτικό απόπλου από αρκετά λιμάνια

Όπως σας είχαμε πει, λόγω των θυελλωδών ανέμων ισχύει απαγορευτικού απόπλου για τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενώ τα δρομολόγια για τον Αργοσαρωνικό γίνονται μόνο με πλοία κλειστού τύπου.

Κλειστή είναι η γραμμή Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα και Πάχη Μεγάρων- Σαλαμίνα, ενώ δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στη γραμμή Βόλος- Σποράδες, Καβάλα- Πρίνος και Θάσος- Κεραμωτή.

Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Τετάρτη

Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Τετάρτη, όπου σύμφωνα με την ΕΜΥ θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, ενώ αναμένεται να χιονίσει στα ορεινά της Κρήτης.

Οι βόρειοι άνεμοι στο Αίγιο θα εξασθενήσουν σταδιακά από το απόγευμα, όμως οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν σε χαμηλά επίπεδα με παγετό στα βόρεια μέχρι το πρωί της Πέμπτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...