Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Κλειστοί αύριο από τις 10.00 σταθμοί του Μετρό στο κέντρο

Λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου - Εκδηλώσεις σε ούλη την Ελλάδα


Με εντολή της αστυνομίας, αύριο Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου θα είναι κλειστοί από τις 10 το πρωί οι σταθμοί μετρό "Σύνταγμα", "Πανεπιστήμιο" και "Ευαγγελισμός".


Η ΕΛ.ΑΣ. κλείνει τους σταθμούς λόγω των εκδηλώσεων στη μνήμη Αλέξη Γρηγορόπουλου. Δεν υπάρχει ανακοίνωση για την ώρα επαναλειτουργίας.

Πορείες και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στις 11 το πρωί της Παρασκευής οργανώνεται στα Προπύλαια μαθητικό συλλαλητήριο προς τη Βουλή και συναυλία ενώ στις 6 το απόγευμα θα ακολουθήσει δεύτερη συγκέντρωση και πορεία.

Στη Θεσσαλονίκη στις 11 το πρωί δίνουν ραντεβού στην Καμάρα οι μαθητές, με κάλεσμα του συντονιστικού συνελεύσεων μαθητών ενώ στις 6 το απόγευμα στο ίδιο σημείο απευθύνουν κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, φοιτητικοί σύλλογοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η ΚΕΕΡΦΑ, και κινήσεις του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου.

Στο Βόλο οργανώνεται πορεία στις 5 το απόγευμα από το θόλο του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ανακοινώσεις - κάλεσμα για συμμετοχή, εξέδωσαν το Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα και το Εργατικό Επαναστατικό κόμμα.

Στην Πάτρα, όπως αναφέρει το patrastimes.gr, αύριο έχουν προγραμματιστεί συγκεντρώσεις και πορείες, οι οποίες και αναμένεται να ανακοινωθούν τις επόμενες ώρες, τόσο για το πρωί όσο και για το απόγευμα. Επίκεντρο το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών που βρίσκεται στην οδό Κορίνθου.

Στο Αγρίνιο διοργανώνεται συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Δημάδη από την Πρωτοβουλία Αναρχικών Αγρινίου.

Στην Καρδίτσα διοργανώνεται συγκέντρωση στις 7 μμ στην κεντρική πλατεία από το Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Καρδίτσας ενώ την ίδια ώρα κάλεσμα απευθύνει η Αντιφασιστική Συσπείρωση Άρτας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Για τη Θεσσαλονίκη ανακοινώθηκαν κυκλοφοριακές παρεμβάσεις και αλλαγές στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών. Σύμφωνα με την Τροχαία Θεσσαλονίκης, από τις 10 το πρωί θα υπάρξουν ρυθμίσεις (διακοπές-εκτροπές) της κυκλοφορίας στους δρόμους: Εγνατία, Εθν. Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄ Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ. Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί, ανάλογα με τις επικρατούσες κάθε φορά κυκλοφοριακές συνθήκες.

Επιπλέον από τις 5 τα ξημερώματα δεν θα επιτρέπεται η στάση και η στάθμευση των αυτοκινήτων στους εξής δρόμους: Εθν. Αμύνης (από Αγ. Δημητρίου μέχρι πλατεία Λευκού Πύργου), Αγ. Δημητρίου (από Εθν. Αμύνης μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου και από Προξένων μέχρι Φ. Δραγούμη), Γ΄ Σεπτεμβρίου (από οδό Αγ. Δημητρίου μέχρι Γρ. Λαμπράκη), Αρμενοπούλου (από Δημ. Γούναρη μέχρι Εθν. Αμύνης), Βασ. Ηρακλείου (από πλατεία Αριστοτέλους μέχρι Καρόλου Ντηλ), Καρόλου Ντηλ (από Τσιμισκή μέχρι Βασ. Ηρακλείου), Γρ. Λαμπράκη (από Εγνατία μέχρι Γ΄ Σεπτεμβρίου), Κ. Καραμανλή (από Γ. Σεπτεμβρίου μέχρι Καυτατζόγλου) καθώς και όπου αλλού απαιτηθεί.

Η στάση και η στάθμευση όλων των οχημάτων στην οδό Αγγελάκη θα απαγορεύεται από το απόγευμα (5 μ.μ.) της προηγούμενης μέρας. Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της Τροχαίας, σε καίρια σημεία θα υπάρχουν τροχονόμοι που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία και θα διευκολύνουν τους οδηγούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...