Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Παραιτήθηκε από το Star ο Σταμάτης Μαλέλης – Πληροφορίες πως οδεύει προς τον ΣΚΑΪ

O Σταμάτης Μαλέλης, ο πρώην γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης και εν πολλοίς το κεντρικό πρόσωπο του Star, αποτελεί παρελθόν από το δυναμικό του καναλιού. Η είδηση ανακοινώθηκε επίσημα με μια λιτή ανακοίνωση.

«Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη. Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς».

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μαλέλης υπέβαλε χθες το βράδυ την παραίτησή του όντας ενοχλημένος από τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν τον σταθμό.

 Μετά τη στροφή του Star στην ενημέρωση και την έλευση των Νίκου Χατζηνικολάου, Μάρας Ζαχαρέα, Πόπης Τσαπανίδου, ο Σταμάτης Μαλέλης θα είχε πόστο συμβούλου του προέδρου, θέση που φάνηκε ότι δεν τον ικανοποιεί. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» έχει έλθει σε συνεννόηση με τη διοίκηση του ΣΚΑΪ για να αναλάβει επιτελική θέση στον ενημερωτικό τομέα.

ΤΟ STAR

To STAR  σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

"Το Star – Νέα Τηλεόραση Α.Ε. ανακοινώνει ότι μετά από κοινή απόφαση, ολοκληρώνεται σήμερα η συνεργασία του με τον κ. Σταμάτη Μαλέλη.

Η εταιρία ευχαριστεί τον κ. Μαλέλη για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται ό,τι καλύτερο στους νέους του προσανατολισμούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...