Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Ποιοι κρύβονται πίσω από την έκρηξη που ισοπέδωσε το κέντρο της Λάρισας

Ερωτηματικά δημιουργεί η μεγάλης έκτασης έκρηξη τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Μανδηλαρά στο κέντρο της Λάρισας με την Αστυνομία να κάνει λόγο για μια ξεκάθαρη ενέργεια εκφοβισμού.

Οπως αναφέρουν στο iefimerida.gr κορυφαίες αστυνομικές πηγές, στόχος της βομβιστικής επίθεσης η οποία ισοπέδωσε κυριολεκτικά την περιοχή, ήταν μια εισαγγελέας η οποία είχε ασχοληθεί με την απόπειρα απόδρασης από τις φυλακές Τρικάλων με ελικόπτερο, του βαρυποινίτη Παναγιώτη Βλαστού.

Οι αστυνομικές πηγές, αναφέρουν ότι κατά πάσα πιθανότητα εμπλέκεται στη βομβιστική επίθεση η συμμορία του βαρυποινίτη, η οποία ήθελε να στείλει ένα «μήνυμα» στην εισαγγελέα. «Δεν ήθελαν να σκοτώσουν, αλλά ήθελαν ξεκάθαρα να εκφοβίσουν» σημειώνουν οι αστυνομικές πηγές, καθώς η εισαγγελέας έλειπε σε άδεια. Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές σε δεκάδες σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε απόσταση μέχρι και 80 μέτρων, δεν αναφέρθηκε ωστόσο τραυματισμός. Αν και εκλήθη η Πυροσβεστική, δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς δεν υπήρξε φωτιά.

Ερωτηματικά επίσης προκαλεί η φερόμενη προσαγωγή ενός 39χρονου ο οποίος βρίσκονταν κοντά στο σημείο. Όταν ρωτήθηκε από τους αστυνομικούς για την παρουσία του εκεί απάντησε πως δεν θυμόταν. Σύμφωνα με το thessalianews, ο 39χρονος όταν τον πλησίασαν οι αστυνομικοί πέταξε το κινητό του στο έδαφος με δύναμη και το διέλυσε ποδοπατώντας το. Εκτιμώντας το γεγονός αυτό, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο της πιθανής εμπλοκής του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...