Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Tην ενοχή του παιδεραστή Σειραγάκη πρότεινε η εισαγγελέας

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η αγόρευση του συνηγόρου υπεράσπισης του προπονητή Νίκου Σειραγάκη, με την απολογία του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορούμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr η Εισαγγελέας ανέφερε: Δεν γίνεται για υπεξαίρεση 150.000 ευρώ να τρως ισοβια και για παιδεραστία με τόσα θύματα η ανώτερη ποινή να είναι 25 χρόνια! Υπάρχει νομικό κενό...".

Η υπόθεση δικάζεται στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πειραιά για την υπόθεση παιδεραστιας που βαρύνει τον Σειραγάκη.

Το δικαστήριο διέκοψε τη διαδικασία στις 17.30 και συνέχισε στις 19.30, οπότε και θα επανέλθουν δικαστές και ένορκοι για να ανακοινωθεί η απόφαση. Όπως αναφέρει το prismanews, η Εισαγγελέας της Έδρας απέρριψε το αίτημα του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου για να του δοθούν τα ελαφρυντικά του μειωμένου καταλογισμού και του πρότερου έντιμου βίου.

Στην απολογία του φέρεται πως εμφανίστηκε για μία ακόμα φορά προκλητικός και αμετανόητος, καθώς δεν παραδέχτηκε κακοποίηση των 52 ανηλίκων για τα οποία κατηγορείται.

Η Εισαγγελέας πρότεινε την ενοχή του παιδεραστή Σειραγάκη για 46 από τα 48 συνολικα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται καθώς επίσης και για πέντε πλημμελήματα για τα οποία κατηγορείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...