Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Θρίαμβος του Ολυμπιακού με 100άρα επί της Ρεάλ!

Ενας συγκλονιστικός Ολυμπιακός, ανέτρεψε διαφορά 17 πόντων, με την οποία βρέθηκε να χάνει στο πρώτο ημίχρονο από τη Ρεάλ Μαδρίτης και πανηγύρισε την κατάκτηση του ευρωπαϊκού κυπέλλου, στον μεγάλο τελικό της Ευρωλίγκα. 

Το τελικό 100-88 επήλθε... φυσιολογικά, αποτυπώνοντας την ανωτερότητα της ελληνικής ομάδας.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, έκαναν «κατάθεση ψυχής» κυνηγώντας όλες τις φάσεις και αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ.

Με το δικό του τρόπο, που θα χρησιμεύσει πολύ στα επόμενα σεμινάρια αθλητικής ψυχολογίας, ο Ολυμπιακός στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής Ευρώπης (100-88 τη Ρεάλ, στο Λονδίνο), επιτυγχάνοντας... 90 πόντους στα τελευταία τριάντα λεπτά του μεγάλου τελικού του φάϊναλ φορ, μπροστά σε 5.000 εκστασιασμένους οπαδούς του στην «O2 Arena»!

Εγινε η τρίτη ομάδα, μετά τη Γιουγκοπλάστικα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, που κάνει το «ριπίτ», ενώ ο «πρωτομάστορας» της φετινής ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, γίνεται ο πρώτος Ελληνας προπονητής που ανεβαίνει στην κορυφή του βάθρου.

Ο Βασίλης Σπανούλης (22 πόντοι, όλοι στο β' ημίχρονο) αναδείχθηκε MVP του φάϊναλ φορ, o Λο (20π.), ο Χάϊνς (12π.) και ο Αντιτς (10π.) οι άλλοι τρεις σωματοφύλακες του νέου «βασιλιά» της Ευρώπης.

 ΒΙΝΤΕΟ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...