Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Κρήτη: Ο Ολλανδός κλόουν του ξενοδοχείου μαχαίρωσε 20 φορές το 11χρονο παιδί!

Η μάνα του 11χρονου
Ολλανδός ανιματέρ που εργάζεται σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου φέρεται να μαχαίρωσε 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία, που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο ίδιο ξενοδοχείο, γιατί ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του έκλεψε το φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 11χρονος μεταφέρεται στην Αθήνα
Ο άντρας φέρεται να μαχαίρωσε περισσότερες από 20 φορές το παιδί το οποίο μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού». Συγκλονιστικό στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι παρά τα βαρύτατα τραύματά του, το ίδιο το αγοράκι υπέδειξε, όπως αναφέρει το prismanews.gr, το δράστη της επίθεσης...

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ στη Χερσόνησο και από τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο 20χρονος ανιματέρ από την Ολλανδία, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης, πήρε τα παραπάνω αντικείμενα από το μικρό, ο οποίος κατάφερε τελικά να τα βρει.

Επιχειρώντας να κλείσει το στόμα του παιδιού, το χτύπησε με μαχαίρι -και μάλιστα σύμφωνα με τον ιατροδικαστή δέχθηκε 20 μαχαιριές- και το εγκατέλειψε αβοήθητο στον χώρο στάθμευσης έναντι του ξενοδοχείου. Μακροσκοπικά η εξέταση δεν έδειξε να υπάρχει σεξουαλική κακοποίηση.

Την ίδια ώρα, οι γονείς αναζητούσαν τον 11χρονο και αφού επί τρεις ώρες δεν κατόρθωσαν να το εντοπίσουν, τα μεσάνυχτα κατέληξαν στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου, δηλώνοντας την εξαφάνισή του.

Αμέσως, υπήρξε μια μεγάλη κινητοποίηση και τελικά το παιδί βρέθηκε, περίπου στις 02.30 τα ξημερώματα, στον χώρο στάθμευσης έναντι του ξενοδοχείου με πολλαπλές μαχαιριές και σε κωματώδη κατάσταση.

Ο 11χρονος μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας, πράγμα που έγινε σήμερα το πρωί με αεροσκάφος C-130.

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό, ο οποίος φέρεται να έχει ομολογήσει την πράξη του ενώ στην κατοχή του βρέθηκε ο φορητός υπολογιστής και το κινητό του 11χρονου αγοριού.

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ υπέδειξε στους αστυνομικούς και το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει.

Πηγή: Flashnews.gr, Πληροφορίες και από Prismanews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Δοκιμαστικά είχε πιάσει δουλειά ο ανιματέρ-μαχαιροβγάλτης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...