Παρασκευή 17 Μαΐου 2013

Σε απόγνωση οι 725 αδιόριστοι επιτυχόντες πυροσβέστες!

Σε απόγνωση βρίσκονται  οι 725 αδιόριστοι επιτυχόντες πυροσβέστες! Σε ανακοίνωσή τους, επισημαίνουν ότι κινδυνεύουν να μην απορροφηθούν και ζητούν από την κυβέρνηση να εισακουστεί η έκκλησή τους...

Όπως τονίζουν οι αδιόριστοι επιτυχόντες στην Πυροσβεστική Υπηρεσία συμμετείχαν «στον πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα αξιοκρατικό και αδιάβλητο διαγωνισμό που προκήρυξε στις 13.12.2011 ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και μετά την επιτυχή συμμετοχή μας σε αθλητικές, υγειονομικές και ψυχοτεχνικές δοκιμασίες και με βάση τα προσόντα μας κατετάγημεν ως διοριστέοι στους οικείους πίνακες που δημοσιεύθηκαν στο ΦΕΚ 1379/ Γ/31.12.2012».

Η εκπαίδευσή τους διήρκησε μόλις τέσσερις μήνες στην Πυροσβεστική Ακαδημία και μετά ήταν καθ’ όλα έτοιμοι για παροχή υπηρεσίας

Αιφνιδιαστικά όμως και χωρίς να τους έχει προειδοποιήσει κανείς ενημερώθηκαν, πρόσφατα, ότι υπάρχει περίπτωση μη άμεσου διορισμού τους, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει ουσιαστικά σε κίνδυνο μη απορρόφησής τους…όπως τονίζουν!

Επικαλούμενοι την αξιοκρατική επιλογή στο δημόσιο τομέα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, τονίζουν: «Υπάρχουν τεράστιες ανάγκες σε προσωπικό στο πυροσβεστικό σώμα λόγω αθρόων αποχωρήσεων και υποστελέχωσης των κατά τόπους κλιμακίων - υπηρεσιών του. Δεν κινδυνολογούμε αλλά η μη άμεση απορρόφησή μας βλάπτει κατά προφανή τρόπο το αληθές δημόσιο συμφέρον, τον τουρισμό και την οικονομία της χώρας μας. Η δαπάνη για την απορρόφησή μας είναι λοιπόν αυτονόητα μια από τις πλέον παραγωγικές για τη χώρα».

Ζητούν την απορρόφησή τους από τη φετινή χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...