Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση στον Ολλανδό ανιματέρ

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία μαχαιριού, παράνομη οπλοχρησία και κλοπή άσκησε σήμερα ο εισαγγελέας Ηρακλείου εναντίον του 20χρονου Ολλανδού ανιματέρ. Ο νεαρός εργαζόταν σε ξενοδοχείο στην περιοχή Ανισαράς της Χερσονήσου και κατηγορείται ότι μαχαίρωσε 11χρονο αγόρι από τη Ρωσία με 20 μαχαιριές, που έκανε διακοπές με την οικογένειά του στο ίδιο ξενοδοχείο, επειδή ο ανήλικος ανακάλυψε ότι ήταν εκείνος που του έκλεψε τον φορητό υπολογιστή του και το κινητό του τηλέφωνο.

Ο Ολλανδός οδηγήθηκε στις 10 το πρωί στον εισαγγελέα Ηρακλείου κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας και μάλιστα από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων και η διαδικασία καθυστέρησε μέχρι να ορισθεί δικηγόρος του.

Ο ίδιος παραδέχθηκε την πράξη του -όπως και κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς- και μάλιστα με κυνικό τρόπο περιέγραψε πως μαχαίρωσε τον 11χρονο σε ένα απόμερο σημείο και άρχισε να τον χτυπάει με όλη του τη δύναμη.

Ακόμα, υποστήριξε ότι πίστευε πως τον είχε σκοτώσει και τον έσυρε 5 μέτρα πιο μακριά, προκειμένου να τον θάψει, όταν θα τελείωνε από τη δουλειά του. Στη συνέχεια, πλύθηκε και έπλυνε και το μαχαίρι το οποίο φύλαξε και συνέχισε κανονικά την δουλειά του, όπως είπε, ενώ ομολόγησε μετά που έμαθε ότι ο 11χρονος ζούσε και ο κλοιός είχε πλέον σφίξει για τον ίδιο.

Στη σελίδα του στο Facebook, ο 20χρονος καταγράφει μέσω σύντομων μηνυμάτων τις στιγμές χαλάρωσης που περνούσε, αρχικά σε διακοπές με την οικογένειά του και κατόπιν μόνος του ως εργαζόμενος στο ξενοδοχείο, καθώς στις 5 Μαΐου η οικογένειά του έφυγε για την Ολλανδία και ο ίδιος είχε πιάσει δουλειά στο ξενοδοχείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...