Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Αυτή ήταν η άτυχη τροχονόμος που παρασύρθηκε και σκοτώθηκε από αμάξι στην Κηφισίας

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία της άτυχης 42χρονης τροχονόμου που έχασε την Τρίτη τη ζωή της όταν, ενώ ρύθμιζε την κυκλοφορία στην Κηφισίας, παρασύρθηκε από διερχόμενη οδηγό.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό το περιστατικό η οικογένειά της αλλά και ολόκληρο το Αίγιο από όπου καταγόταν βυθίστηκαν στη θλίψη. Η 42χρονη ήταν μητέρα δυο ανήλικων παιδιών 16 και εννιά ετών.

Πρώτος για τον τραγικό χαμό της ενημερώθηκε ο σύζυγός της, επίσης αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Νέα Ιωνίας, ο οποίος και ανέλαβε το θλιβερό καθήκον να ενημερώσει τα δύο τους παιδιά, αλλά και τους συγγενείς που έσπευσαν στο σπίτι της οικογένειας στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι το ένα της παιδί βρισκόταν σε μονοήμερη εκδρομή με το σχολείο του και ο πατέρας χρειάστηκε να περιμένει να επιστρέψει για να του πει την τραγική είδηση.


Σύμφωνα με το Thebest η Αρχιφύλακας Αδαμαντία Σιάφλα, υπηρετούσε τα τελευταία 20 χρόνια στην Τροχαία Κηφισιάς, ενώ ο σύζυγος της επίσης αστυνομικός, υπηρετούσε στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Ιωνίας. Η άτυχη τροχονόμος, σύμφωνα με το thebest, ήταν υπάλληλος του γραφείου παραβάσεων στο Τμήμα Τροχαίας Κηφισιάς και συμμετείχε αρκετά συχνά στην ενίσχυση για την ρύθμιση της κυκλοφορίας στην λεωφόρο Κηφισίας.

Για το περιστατικό, εξέφρασαν τη θλίψη τους με ανακοινώσεις τους εκπρόσωποι κομμάτων, συνδικαλιστές της ΕΛ.ΑΣ αλλά και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας, ο οποίος δήλωσε πως «αυτές τις ώρες η σκέψη μας βρίσκεται κοντά στον σύζυγο και στα παιδιά της άτυχης Αρχιφύλακα, όπως και σε όλους τους οικείους της». Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, το 10 περιστατικό όπου τροχονόμος χάνει τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος τα τελευταία 15 χρόνια.

Η 32χρονη οδηγός του οχήματος που την παρέσυρε συνελήφθη από τους συναδέλφους της τροχονόμου. «Εκείνη τη στιγμή σταμάτησε η ζωή μου. Ηταν η κακιά η ώρα», φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς. Η 34χρονη οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα στο πλαίσιο του αυτοφώρου, αφέθηκε ελεύθερη το βράδυ και ορίστηκε τακτική δικάσιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...