Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Ελενόρ Αργυροπούλου: Μία ομογενής στους 25 φιναλίστ για τις έξι «καλύτερες δουλειές στον κόσμο»

Ηλιοβασίλεμα στη Μελβούρνη που μοιάζει με πίνακα ζωγραφικής καθώς αποτυπώνει το πέταγμα των γλάρων. Η νεαρή ομογενής καλείται τώρα να αντεπεξέλθει με εξίσου όμορφες φωτογραφίες της πόλης για να πάρει τη μία από τις έξι «καλύτερες δουλειές στον κόσμο».
Μια νεαρή ομογενής της Μελβούρνης είναι στον κατάλογο των 25 φιναλίστ για μια από τις έξι «Καλύτερες Δουλειές στον Κόσμο» της Αυστραλίας.

Πρόκειται για την Ελενόρ Αργυροπούλου που επελέγη ανάμεσα σε 40.000 υποψηφίους από όλο τον κόσμο για την θέση «φωτογράφου της ζωής της Μελβούρνης».

Η απασχόλησή θα είναι διάρκειας έξι μηνών.

Οι θέσεις εργασίας συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον τουλάχιστον 330.000 ανθρώπων από σχεδόν 200 χώρες πριν από την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι κλήθηκαν να υποβάλουν βίντεο διάρκειας 30 δευτερολέπτων στο οποίο να εξηγούν γιατί κρίνουν ότι είναι οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη δουλειά που θα τους αποφέρει 100.000 δολάρια.

Η Ελενόρ Αργυροπούλου στηρίζει την υποψηφιότητά της και στην ελληνική καταγωγή της αλλά και στη μεγάλη ελληνική παρουσία στη Μελβούρνη.

Η εκστρατεία βασίστηκε σε μία πρωτοβουλία του 2009 των αρχών της πολιτείας του Κουίνσλαντ που αναζητούσαν έναν «φύλακα για νησί» για το γνωστό Μεγάλο Κοραλλιογενές Φράγμα.

Εκείνη η εκστρατεία συγκέντρωσε σχεδόν 35.000 υποψηφιότητες και τελικά επελέγη ο Βρετανός Μπεν Σάουθολ.

Τα ονόματα των έξι νικητών για τις αντίστοιχες «καλύτερες δουλειές του κόσμου» θα ανακοινωθούν στις 21 Ιουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...