Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013

DNA του Ρωμανού σε βόμβα 6 μήνες μετά τη δολοφονία Γρηγορόπου​λου


Το γενετικό υλικό «δένει» ακόμη περισσότερο με την τρομοκρατική δράση των «Πυρήνων της φωτιάς» τους προφυλακισμένους Μιχαηλίδη, Ρωμανό και Πολίτη, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά τη διπλή ληστεία της Κοζάνης.

Ο Μιχαηλίδης (γνωστός και ως «τοξοβόλος») αποκαλύπτεται ότι ήταν παρών στη συμπλοκή της Πεύκης, στην οποία είχε τραυματιστεί από πυρά ένας αστυνομικός και είχε συλληφθεί ένας από την ομάδα που επιχειρούσε να κλέψει αυτοκίνητο. Γενετικό υλικό του Μιχαηλίδη εντοπίστηκε σε όπλο που είχε βρεθεί στο σημείο, όπως λέει η αστυνομία.

Αλλά και για τον Πολίτη τα στοιχεία που προκύπτουν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικά, καθώς το dna του τον συνδέει με γιάφκες αλλά και με τη ληστεία σε τράπεζα της Φλώρινας.

Τέλος, τα ευρήματα είναι εντυπωσιακά και για τον Νίκο Ρωμανό. Γενετικό υλικό του ταυτοποιήθηκε σε εμπρηστικό μηχανισμό που είχε εκραγεί στην ΕΘΕΛ, τον Ιούνιο του 2009. Δηλαδή, μόλις έξι μήνες από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ο φίλος του (που ήταν παρών στη δολοφονία) είχε περάσει στην άλλη πλευρά…

aixmi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...