Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 10 Χρυσαυγίτες που επιτέθηκαν σε μετανάστες

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Κρήτη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη ομάδας Χρυσαυγιτών που επιτέθηκαν και ξυλοκόπησαν τρεις Πακιστανούς , τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. 

Όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής, κατά την προανάκριση ταυτοποιήθηκαν 4 από τα 10 άτομα που αναζητούσε η αστυνομία. Την Πέμπτη είχε συλληφθεί επίσης ένας 34χρόνος.

Όπως είχε γίνει γνωστό,  μεταξύ των 10 που αναζητούνταν ήταν κι ένας εκπαιδευτικός του οποίου η σύζυγος ήταν υποψήφια στις εκλογές με τη Χρυσή Αυγή.  


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του καταγγέλλει “την δολοφονική ρατσιστική επίθεση που πραγματοποιήθηκε... εναντίον μεταναστών και οδήγησε τρεις ανθρώπους στο νοσοκομείο.”
 
“Τέτοια φαινόμενα δεν έχουν θέση στην κοινωνία μας και όσοι διαπράττουν τέτοια εγκλήματα θα απομονωθούν από το σύνολο των δημοκρατικών πολιτών της πόλης μας. Καλούμε τις τοπικές αρχές να πάρουν θέση και την αστυνομία να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και την τιμωρία των γνωστών αγνώστων που επιδίδονται σε τέτοιου είδους δραστηριότητες” καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...