Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις εφορίες την Πέμπτη


Μέρα κοινής δράσης, με συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας έξω από εφορίες της Αττικής, προγραμματίζουν για την Πέμπτη συλλογικότητες από πολλές περιοχές και οι επιτροπές αγώνα «Δεν Πληρώνω».

Σκοπός της κινητοποίησης είναι η διαμαρτυρία «για τα χαράτσια, τη φοροληστεία των λαϊκών στρωμάτων και τα κυβερνητικά σχέδια για ένταση της αφαίμαξης».

Πολίτες και συλλογικότητες από το 6ο διαμέρισμα της Αθήνας, τη Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη, Βύρωνα, Γλυφάδα, Εξάρχεια, Ίλιον, Καματερό, Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Μοσχάτο, Πευκάκια – Περισσό, Ν. Σμύρνη, Πατήσια, Πέραμα, Ραφήνα, Σεπόλια, Σαλαμίνα και άλλες περιοχές, μαζί με τις επιτροπές αγών «Δεν Πληρώνω», θα συγκεντρωθούν από το πρωί, έξω από τις ΔΟΥ: Α΄Αθηνών, Αγ. Αναργύρων, Βύρωνα, Γλυφάδας, Δ΄Αθηνών, Ε΄ Πειραιά, ΙΔ΄ Αθηνών, ΙΘ΄ Αθηνών, Μενιδίου, Ν. Ιωνίας, Ν. Σμύρνης και Παλλήνης.

Με σύνθημα «Δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε, δεν πληρώνουμε τα χαράτσια, την κρίση και το χρέος τους», οι διοργανωτές δηλώνουν πως «ο αγώνας θα συνεχιστεί κόντρα στην βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που οδηγεί στην εξαθλίωση το λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...