Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Τραμπουκισμοί Κασιδιάρη στη Βουλή


Πρωτοφανές επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στη Βουλή μεταξύ βουλευτών της Χρυσής Αυγής και του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Μανιάτη. Αφορμή αποτέλεσε η φράση του βουλευτή της Χρυσή Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, ότι ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου είναι κατά 25% Έλληνας.

Απαντώντας από το βήμα της Βουλής στη δήλωση Κασιδιάρη, ο κ. Μανιάτης σημείωσε: «Είναι ανάξια σχολιασμού η εκτόξευση φασιστικών και λεκτικών σκουπιδιών. Ο οχετός ύβρεων και οι συμπεριφορές τύπου καρφίτσας και ταγμάτων ασφαλείας αποτελούν τη δράση της Χρυσής Αυγής στη Βουλή. Και κατέληξε: «Η Δημοκρατία θα νικήσει».

Η απάντηση αυτή προκάλεσε τις έξαλλες αντιδράσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής που σηκώθηκαν όρθιοι φωνάζοντας: «Κλέφτες, λωποδύτες. Επί 20 χρόνια κλέβετε την Ελλάδα. Θα λογοδοτήσετε».

Στη συνέχεια, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής βγήκαν σύσσωμοι από την αίθουσα για να πάνε στα γραφεία τους συνεχίζοντας να φωνάζουν: «Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Κλέφτες, απατεώνες, λωποδύτες», ενώ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπός της, Χρήστος Παππάς, φώναζε: «Προκαλώ τον Μανιάτη να πάμε μαζί στην Αργολίδα. Αυτός θα τρώει πορτοκάλια και εγώ χειροκροτήματα. Είναι κλέφτης».

Νωρίτερα, ο Ηλίας Κασιδιάρης είχε «επιτεθεί» και στον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλης Κωσταράκος με αφορμή τη χθεσινή εισβολή εργαζομένων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ανέφερε ότι η χθεσινή εικόνα με τον κ. Κωσταράκο να μιλάει με ντουντούκα είναι ευτελισμός του στρατεύματος και πρόσθεσε ότι σε λίγο θα τον δούμε με μούσια και κοτσίδα.

Από την πλευρά του, ο κ. Παππάς επισήμανε ότι συχνά πυκνά ο ΑΓΕΕΘΑ γράφει μηνύματα στο twitter. «Τι να περιμένεις όμως από έναν αρχηγό που αντί να καταστρώνει σχέδια είναι όλη μέρα στο tablet και γράφει μηνύματα στο twitter».

Από τα πυρά του κ. Κασιδιάρη δεν ξέφυγε ούτε ο κ. Δένδιας τον οποίον αποκάλεσε ανεκδιήγητο υπουργό ΠΡΟΠΟ, προτείνοντας και το απίστευτο «οι εργαζόμενοι αντί για το υπουργείο Άμυνας θα έπρεπε να εισβάλλουν στη Βουλή», όμως όπως είπε «στη Βουλή δεν μπορούν να μπουν γιατί τη φυλάσσουν 100 διμοιρίες». tvxs.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...