Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012

Παραστρατιωτική οργάνωση στο κέντρο της Αθήνας εναντίον αλλοδαπών

Με την εγκληματικότητα να έχει χτυπήσει κόκκινο σε πολλά σημεία στην Αθήνα, την αστυνομία να αδυνατεί να περιφρουρήσει την πρωτεύουσα στο σύνολο της και τη Χρυσή Αυγή να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πολιτικά τις παρούσες καταστάσεις, μία ομάδα πολιτών η οποία ονομάζεται Πατριωτική Πολιτοφυλακή και δηλώνει πως υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών έκανε την εμφάνιση της.

Μέλη της οργάνωσης μίλησαν στην εφημερίδα Παραπολιτικά τονίζοντας πως δεν είναι παραστρατιωτική οργάνωση, αλλά μία ομάδα πολιτών που στόχο έχει να εκπαιδεύσει και να οργανώσει τους πολίτες να αντιμετωπίσουν μία κατάσταση κρίσης, πάντα σεβόμενοι όμως το Σύνταγμα και τους νόμους του κράτους.

«Δεν είμαστε εδώ για να υποκαταστήσουμε την Αστυνομία. Σκοπός μας είναι να μάθει ο κόσμος να λειτουργεί συνολικά ως ομάδα. Δεν είμαστε ακροδεξιοί, εθνικιστές είμαστε και χωρίς τον εθνικισμό δεν υπάρχει Ελλάδα», λέει ο υπαρχηγός της οργάνωσης.

Τα μέλη της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής κάνουν συνεχείς εκπαιδεύσεις με όπλα τύπου airsoft και δηλώνουν έτοιμοι να σταθούν μπροστά στους λαθρομετανάστες που «χτυπούν με καλάσνικοφ για 5 και 10 ευρώ».

Ακόμα υποστηρίζουν πως κάθε Έλληνας πολίτης θα πρέπει να έχει όπλο στο σπίτι του ώστε να μπορεί να προστατευθεί από πιθανή εισβολή.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...