Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Προσχεδιασμένη από τη Χρυσή Αυγή η ένταση στη Βουλή; Ερευνα Μεϊμαράκη για το βίντεο

Για προσχεδιασμένη ένταση από την πλευρά των βουλευτών της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο η Βουλή, αναφερόμενη στα σημερινά φραστικά επεισόδια στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης έδωσε εντολή στον Φρούραρχο να διεξάγει έρευνα για το πώς, από πού και ποιος τράβηξε βίντεο μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής και το οποίο εν συνεχεία εστάλη από τη Χρυσή Αυγή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα πλάνα τραβήχτηκαν είτε από υπάλληλο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, ο οποίος παρακολουθούσε τη συνεδρίαση από τα θεωρεία του α΄ορόφο, είτε από τον γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, Απόστολο Γκλέτσο, ο οποίος την ώρα της έντασης, καθόταν στα έδρανα των επισήμων.

Το όλο θέμα φανερώνει ότι η Χρυσή Αυγή σχεδίαζε από το πρωί της Παρασκευής την ένταση που θα προκαλούσε με το ΠΑΣΟΚ στη Βουλή. Γνωρίζοντας ότι το κανάλι της Βουλής δεν θα μετέδιδε πλάνα της συνεδρίασης φρόντισε να καλύψει το σκηνικό έντασης που προκάλεσαν οι βουλευτές της μέσω κρυφής κάμερας ή κινητού τηλεφώνου και στη συνέχεια να στείλει το βίντεο σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάλληλοι της Βουλής τη Δευτέρα, θα τραβήξουν πλάνα με κάμερα τόσο από τα θεωρεία του α΄ ορόφου, όσο και από τις θέσεις των επισήμων, έτσι ώστε να τα συγκρίνουν με αυτά που απέστειλε στα κανάλια την Παρασκευή η Χρυσή Αυγή και να εντοπιστεί η τοποθεσία από την οποία τραβήχτηκε.

Πηγή: | iefimerida.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...