Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Τι ειπε ο Μίμης Δομάζος για τη δολοφονία του γαμπρού του στην Πάρο

Από την τηλεόραση ενημερώθηκε ο Μίμης Δομάζος για το θάνατο του 45 χρονου Δημήτρη Μίχα, ο οποίος ήταν παντρεμένος με την κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Μιλώντας αποκλειστικά στο fthis.gr, λίγα λεπτά μετά την άγρια δολοφονία του 45χρονου, ο Μίμης Δομάζος ανέφερε πως ενημερώθηκε για το περιστατικό από τις ειδήσεις στην τηλεόραση, χωρίς, όμως, να γνωρίζει ότι το θύμα ήταν ο γαμπρός του.

«Είναι μια δύσκολη στιγμή» είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής. «Τι να πω... Τον γνώριζα επειδή ήταν άντρας της Ευαγγελίας αν και στο γάμο τους δεν είχα παρευρεθεί. Δεν θα ήθελα να πω περισσότερα, γιατί όπως σας είπα δεν ξέρω ακριβώς πως συνέβη η δολοφονία. Τα συλλυπητήρια μου θα ήθελα να πω και αργότερα θα επικοινωνήσω με την Ευαγγελία για να μιλήσουμε. Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να κατεβώ στην Πάρο..», κατέληξε.

Υπενθυμίζεται ότι στις 8.20 το πρωί τρεις ένοπλοι εισέβαλαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάρο και αφού πήραν όσα χρήματα υπήρχαν στα ταμεία (45.000 ευρώ) προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. 
Ο 45χρονος, ο οποίος ήταν περαστικός από το σημείο εκείνη τη στιγμή, προσπάθησε να τους καταδιώξει. Τότε ένας εκ των ληστών σταμάτησε γύρισε και ουσιαστικά τον εκτέλεσε με δύο σφαίρες στο κεφάλι. Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκηνυγητό για τη σύλληψη των δραστών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...