Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ηγουμενίτσα: Μαθήτρια παρέδωσε πορτοφόλι με 2.000 ευρώ

Μαθήματα εντιμότητας και ακεραιότητας παρέδωσε ένα ανήλικο κοριτσάκι μόλις 10 χρόνων, που βρήκε σε ένα δρόμο της Ηγουμενίτσας ένα χαμένο πορτοφόλι με μεγάλο χρηματικό ποσό και έσπευσε να... το παραδώσει στην Αστυνομία!

Η μικρή μαθήτρια δεν σκέφτηκε ούτε δευτερόλεπτο να κρατήσει τα «ζεστά» 2.000 ευρώ που περιείχε το πορτοφόλι, καθώς σκέφτηκε ότι μπορεί να ήταν ό,τι είχε και δεν είχε αυτός που το έχασε. Προς τιμήν τους, συμφώνησαν αμέσως και οι γονείς της με την απόφασή της να το παραδώσει! Έτσι, πήγαν μαζί στην Αστυνομία και το παρέδωσαν.

Ο ιδιοκτήτης του πορτοφολιού από το Ασπροκκλήσι Φιλιατών, που είχε ήδη δηλώσει την απώλεια στους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσπρωτίας, δεν πίστευε στα αυτιά του όταν τον ειδοποίησαν ότι το πορτοφόλι είχε βρεθεί μαζί με ολόκληρο το μεγάλο ποσό και τις πιστωτικές κάρτες που περιείχε.

Μαζί με το 10χρονο κορίτσι, συνεχάρη και τους γονείς του επειδή μπορούν να κρατούν την αξιοπρέπειά τους στις δύσκολες ημέρες της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...