Σάββατο 11 Αυγούστου 2012

Λιγότεροι οι μετανάστες από τον Εβρο

Κατακόρυφη μείωση παρουσιάζει η είσοδος μεταναστών στην περιοχή του Εβρου, μετά την εφαρμογή του σχεδίου «Ξένιος Ζευς», σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας. Όπως επισημαίνουν αστυνομικοί, η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη κατά μήκος των ελληνοτουρκικών συνόρων στις περιοχές ευθύνης των αστυνομικών διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας.
Από τα στοιχεία προκύπτει χαρακτηριστικά πως στις 2 Αυγούστου από την περιοχή του Εβρου εισήλθαν στη χώρα μας 447 παράνομοι μετανάστες, στις 3 Αυγούστου «έπεσαν» στους 314, στις 4 του μήνα εισήλθαν 298 άτομα, στις 5 Αυγούστου άλλοι 179, στις 6 Αυγούστου μειώθηκαν σε 95, στις 7 του μήνα έφτασαν τους 88, ενώ τις τελευταίες δύο ημέρες, 8 και 9 Αυγούστου, ο αριθμός αυτός μειώθηκε κατακόρυφα, σε 12 και 15 άτομα, αντίστοιχα.

Μάλιστα, σε ανακοίνωση της ΕΛΑΣ τονίζεται πως η μείωση αυτή στην είσοδο μεταναστών έχει επιτευχθεί χωρίς να έχουν φτάσει στην περιοχή όλα τα πλωτά μέσα, που αναμένεται να αναπτυχθούν στο ποτάμι μέχρι το τέλος του Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...