Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Α. Τσίπρας από τον Βόλο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδείξει πως δεν είναι πυροτέχνημα

«Αν υπήρχε μια σημαντική ελπίδα για την Ευρώπη, αν υπήρχε ελπίδα για ένα δημιουργικό σοκ, θα ήταν αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην εξουσία», δήλωσε από τον Βόλο και πιο συγκεκριμένα από την Πορταριά Πηλίου, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος του Κ.Ε.Α., Αλέξης Τσίπρας, όπου και βρέθηκε για... το Θερινό Πανεπιστήμιο του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, πραγματοποιώντας ομιλία υπό τον τίτλο: "Είμαστε ενωμένοι": Συνεργασία μεταξύ κομμάτων, συνδικάτων και κοινωνικών κινημάτων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο"

O Αλέξης Τσίπρας κατά την ομιλία του τόνισε πως οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα, πως πρόκειται για έναν κοινωνικό πόλεμο και όχι εθνικό, ενώ προέβλεψε πως η κρίση θα χτυπήσει σύντομα την καρδιά της Ευρώπης με την σύγκρουση να είναι άγρια, κάνοντας λόγο για ένα άμεσο εναλλακτικό στρατηγικό σχέδιο που θα αποτρέψει την Ευρώπη από την καταστροφή.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ παρομοίασε την Ευρώπη με μια γάτα που περπατάει στον αέρα και αρνείται να το συνειδητοποιήσει, ενώ τον ΣΥΡΙΖΑ με ένα ποντίκι, που θα γινόταν η αιτία, να αποσπάσει την προσοχή της γάτας, κάνοντας την να κοιτάξει κάτω και να δει το κενό, επισημαίνοντας πως όσο κανείς δεν απαιτεί από την Ευρώπη να συνειδητοποιήσει ότι περπατάει στον αέρα, τότε αυτή θα συνεχίσει και η πτώση θα είναι άγρια.

O A. Tσίπρας δεν παρέλειψε ν αναφερθεί και στο θέμα της Χαλυβουργίας, επισημαίνοντας πως μετά το δημοσίευμα μιας μεγάλης εφημερίδα που αναφερόταν στο γεγονός πως είναι αδιανόητο κάποιοι να στερούν το δικαίωμα στην εργασία, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έδωσε εντολή στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης να επιληφθεί του θέματος και την επόμενη μέρα η Εισαγγελία, έδωσε με τη σειρά της εντολή στα ΜΑΤ να παρέμβουν.

Αναρωτήθηκε μάλιστα ο Α. Τσιπρας πως μέσα σε 36 ώρες συγχρονίστηκαν όλες οι εξουσίες μαζί και έδωσαν λύση σε ένα θέμα 9 μηνών, τονίζοντας πως το γεγονός αυτό αποδεικνύει πως η Δικαστική Εξουσίας λειτουργεί βάση εντολών της εκτελεστικής εξουσίας και αυτή βάση εντολών της «μιντιακής» εξουσίας.

Τέλος σημείωσε πως: « Χωρίς συντονισμένη δράση σε Ευρωπαϊκό επίπεδο δεν πάμε μπροστά. Η δική μας επιτυχία θα είναι ένα πυροτέχνημα που θα σβήσει αν δεν υπάρξουν μικροί ή μεγαλύτεροι ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ευρώπη. Μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ θα αποδείξει πως δεν είναι ένα πυροτέχνημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...