Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Βίκυ Σταμάτη: Ο Νίκος Ζήγρας είναι ένας δεινός συκοφάντης

Επίθεση κατά του Νίκου Ζήγρα για την απολογία του εξαπέλυσε η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη η οποία χαρακτήρισε τον εξάδελφο του πρώην υπουργού, συκοφάντη.
Η Βίκυ Σταμάτη είπε πως «τον εν λόγω κύριο τον αγνοούσα και τον αγνοώ», ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν είχε με τον Νίκο Ζήγρα ούτε φιλικές, ούτε συγγενικές ούτε καν τυπικές σχέσεις μαζί του. Στην συνέχεια η σύζυγος του πρώην υπουργού από τις φυλακές Κορυδαλλού λέει χαρακτηριστικά πως «εάν ο κ. Ζήγρας αποπειράται να δημιουργήσει ψευδεπίγραφες εντυπώσεις εντυπώσεις για το πρόσωπό μου, ευθύς μόλις λάβω γνώση του περιεχομένου της κατάθεσής του θα πράξω τα νόμιμα».

Επιπλέον η Βίκυ Σταμάτη σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA, λέει πως ο Νίκος Ζήγρας αναφέρεται σε ανύπαρκτα νομικά και πραγματικά γεγονότα κάνοντας εικασίες και υποθέσεις. «Ο εν λόγω κύριος ήταν τρόφιμος άλλης αυλής, [...] είχε στενές επαφές με το πρώην οικογενειακό περιβάλλον του συζύγου μου» λέει η Βίκυ Σταμάτη.

«Δεν μπορεί η Βίκυ Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου να ευθύνεται για τα πάντα» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Ζήγρας στην αποκαλυπτική του απολογία στον ανακριτή υποστήριξε πως η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου είχε πλήρη γνώση για τις ενέργειες του πρώην υπουργού (μίζες και ξέπλυμα μαύρου χρήματος), επειδή της τα εκμυστηρευόταν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...