Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Ηράκλειο:Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μακριά από άλλους κρατούμενους ο προπονητής-παιδεραστής Σειραγάκης!

Πριν από δύο ημέρες μεταφέρθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου ο 47χρονος προπονητής-παιδεραστής, του οποίου η συμπληρωματική απολογία έχει οριστεί για την ερχόμενη Δευτέρα (23-07-2012) και θα πραγματοποιηθεί στο Ρέθυμνο.

Ο Σειραγάκης αναμένεται να συμπληρώσει την κατάθεση του τη Δευτέρα με περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το σκληρό πορνογραφικό υλικό ανηλίκων που είχε βρεθεί στον υπολογιστή του, ο οποίος είχε κατασχεθεί τον περασμένο Δεκέμβρη που πραγματοποιήθηκε η σύλληψη του.

Ο 47χρονος παιδεραστής κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις, καθώς συνελήφθη -πριν από επτά μήνες στο σπίτι του- όταν ασελγούσε σε βάρος δύο ανηλίκων. Τη Δευτέρα πρόκειται να απολογηθεί τόσο για την υπόθεση της παιδεραστίας, όσο και για το νέο πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε.

 Η μεταφορά του στο Ηράκλειο έγινε κάτω από απόλυτη μυστικότητα και το ίδιο θα γίνει και με τη μεταφορά του στο Ρέθυμνο τη Δευτέρα, αλλά και την επιστροφή του στις φυλακές Τριπόλεως καθώς υπάρχει έντονος ο φόβος επεισοδίων. Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 47χρονος πρώην προπονητής κρατείται κάτω από υψηλά μέτρα φύλαξης και μακριά από άλλους κρατουμένους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...