Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

ΤΩΡΑ: Μπλόκα σε όλη την Αθήνα για τους δολοφόνους του φαρμακοποιού

- Στη Νέα Φιλαδέλφεια οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένα κίτρινο Ι.Χ. εγκλωβίστηκε από την αστυνομία

- Κάμερες κυκλοφορίας φαίνεται να έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών

- Θεωρείται βέβαιο ότι οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία, αλλά παρακολουθούσαν τον φαρμακοποιό

- Κλειστά αύριο τα φαρμακεία του Πειραιά ως ένδειξη πένθους, υπολειτουργούν στην υπόλοιπη Αττική


Σε πλήρη εξέλιξη είναι αυτήν την ώρα μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες που λήστεψαν και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον 52χρονο φαρμακοποιό Σπύρο Πουκαμισά, στην περιοχή του Ρέντη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικοί εγκλώβισαν, στην οδό Δεκελείας στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από παρακολούθηση, ένα κίτρινο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα. Πρόκειται για αυτοκίνητο που έχει το ίδιο χρώμα και την ίδια μάρκα με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά τη χθεσινή ληστεία μετά φόνου.

Πιθανότατα οι κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας αλλά και επιχειρήσεων στην περιοχή, έχουν καταγράψει τις κινήσεις των δραστών. Ωστόσο μεγάλη έμφαση δίνουν οι αστυνομικοί και στις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων καθώς και στο ενδεχόμενο κάποιος να συγκράτησε τις πινακίδες του κίτρινου αυτοκινήτου γαλλικής μάρκας.

Οι αστυνομικοί θεωρούν βέβαιο πως οι ληστές δεν χτύπησαν τυχαία αλλά είχαν παρακολουθήσει και γνώριζαν λεπτομέρειες τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τις κινήσεις του άτυχου φαρμακοποιού.

Υπενθυμίζεται ότι κλειστά θα είναι την Παρασκευή τα φαρμακεία του Πειραιά, σε ένδειξη πένθους για την εν ψυχρώ δολοφονία του 52χρονου φαρμακοποιού χθες το μεσημέρι στο Ρέντη. Στην υπόλοιπη Αττική τα φαρμακεία δεν θα λειτουργήσουν από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...