Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Βουλευτές που δεν εξελέγησαν..επιστρέφουν στις εργασίες τους !

Μετά τις εκλογές της 6/5 πολλά άλλαξαν για βουλευτές που χρόνια είχαν ενταχθεί στο πολιτικό δυναμικό της Χώρας. Έτσι όσοι δεν εξελέγησαν , επιστρέφουν με…βαριά καρδιά στις εργασίες τους.όσοι από αυτούς είναι υπάλληλοι , έχει καλώς.

Οι λοιποί ελεύθεροι επαγγελματίες , με τι θ΄ασχοληθούν άραγε; Οπότε γίνεται φανερός ο λόγος που κυριαρχεί πριν τις εκλογικές αναμετρήσεις η αγωνία για το κυνήγι των ψήφων , διότι αφορά ζήτημα βιοπορισμού . Οι μεγάλες ανακατατάξεις έγιναν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ , διότι το 13% άφησε εκτός Κοινοβουλίου πολλούς βουλευτές και υπουργούς

Οι κ.κ. Πρωτόπαππας και Κουσελάς επέστρεψαν στις τράπεζες, όπου εργάζονται ως υπάλληλοι , ο κ.Παπακωνσταντίνου αποστέλλει βιογραφικά για να διδάξει σε Πανεπιστήμια των ΗΠΑ, η Ελπίδα Τσουρή επέστρεψε στην εργασία της (συμβολαιογράφος) και αναμένεται να ακολουθήσουν το δρόμο τους πολλοί ακόμη , μετά από τις εκλογές τις 17/6.

Φυσικά σειρά για επαναφορά στις εργασίες τους έχουν και οι Γενικοί Γραμματείς, Σύμβουλοι κλπ στελέχη που μέχρι χθες στελέχωναν τη Δημόσια Διοίκηση. Βέβαια έχουν μεριμνήσει από πριν οι κρατούντες με νόμο , όποιοι αιρετοί που επιστρέφουν στην εργασία τους μετά την μη επανεκλογή τους, να καταλαμβάνουν ανώτερες θέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...