Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Δραματική ανατροπή στις κρυφές δημοσκοπήσεις

Αλλαγή στα δεδομένα των κυλιόμενων δημοσκοπήσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σημειώνεται το τελευταίο 24ωρο με αποτέλεσμα η αναμέτρηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ να μετατρέπεται σε απόλυτο ντέρμπι στήθος με στήθος.

Τα στοιχεία των ερευνών που παραδόθηκαν σήμερα σε κόμματα και άλλους ενδιαφερόμενους δείχνουν ότι η ψαλίδα μεταξύ της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ που κινείτο μεταξύ δύο και πέντε μονάδων έχει κλείσει δραματικά. Η άνοδος που σημείωσε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα του επέτρεψε να βρίσκεται ήδη σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση ενώ σε κάποιες έρευνες εμφανίζεται να έχει πάρει και την πρωτιά.

Η εξέλιξη αυτή εκτιμάται ότι οφείλεται στην αίσθηση που δημιουργήθηκε σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης ότι η ΝΔ έχει εξασφαλίσει την νίκη με αποτέλεσμα να σταματήσει η συσπείρωση ψηφοφόρων που γινόταν τις προηγούμενες ημέρες.

Αντίθετα, κινητοποιήθηκαν δυνάμεις από τον χώρο της Αριστεράς που ενίσχυσαν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ μετατρέποντας την αναμέτρηση σε απολύτως αμφίρροπη. Στη Νέα Δημοκρατία δίνουν πλέον μάχη ψήφο -ψήφο προκειμένου να εξασφαλίσουν την πρωτιά μέσω των αναποφάσιστων που έχουν απομείνει ενώ στον ΣΥΡΙΖΑ επανήλθαν τα χαμόγελα που είχαν παγώσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

 iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...