Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Έστειλαν γλάστρα - βόμβα στον ξενοδόχο Ανδρεαδάκη - Έσκασε στα χέρια του!

Ο Κρητικός επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης

Έκρηξη από παγιδευμένη με εκρηκτικά.. γλάστρα σημειώθηκε στις 10.55 σε διαμέρισμα επιχειρηματία,  πρώτου ορόφου στην οδό Ήρας στη Βουλιαγμένη.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχει ο επιχειρηματίας είναι σοβαρά τραυματισμένος.
Ο επιχειρηματίας φέρεται να παρέλαβε μια γλάστρα μέσα στην οποία είχε τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος ενεργοποιήθηκε όταν άνοιξε τη συσκευασία.

Η έκρηξη ήταν αρκετά ισχυρή λένε οι περίοικοι που αναφέρουν ότι έχουν σπάσει και αρκετά τζάμια της πολυκατοικίας

Το ξενοδοχείο του επιχειρηματία, στην Ελούντα
Ο 40χρονος Κρητικός επιχειρηματίας Αθηναγόρας Ανδρεαδάκης, ιδιοκτήτης ξενοδοχειακών μονάδων στην Ελούντα της Κρήτης,δεν υποψιάστηκε φαίνεται το παραμικρό. Μετακίνησε τη γλάστρα, απασφαλίζοντας τη χειροβομβίδα η οποία ουσιαστικά εξερράγη στα χέρια του τραυματίζοντάς τον πολύ σοβαρά.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν άμεσα την αστυνομία και ασθενοφόρο που μετέφερε τον 40χρονο επιχειρηματία, γνωστό στους κοσμικούς κύκλους της Αθήνας, και τον μετέφερε βαριά τραυματισμένο στο Ασκληπιείο της Βούλας. Από εκεί ο τραυματίας διακομίσθηκε στον Ερυθρό Σταυρό προκειμένου να υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση.

Όπως ανέφεραν γιατροί του Ασκληπιείου ο τραυματίας, φαίνεται πως έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο έχει σοβαρά τραύματα, κυρίως κατάγματα στα πόδια και τα χέρια.

Το σπίτι στη Βουλιαγμένη
 Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο επιχειρηματίας οπως δήλωσε ο ίδιος στους αστυνομικούς  παρέλαβε το δέμα-βόμβα από έναν άνδρα ηλικίας 55 με 50 ετών.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κατά πόσο ο άνδρας είναι και ο δράστης ή αν οι δράστες επέλεξαν να στείλουν το δέμα-βόμβα με “κούριερ”.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας είχε μετακομίσει πρόσφατα στο διαμέρισμα. Το "χτύπημα" σύμφωνα με τους αστυνομικούς έχει “ποινικό” και όχι “τρομοκρατικό” άρωμα, ωστόσο πρόκειται για ένα “χτύπημα” με περίτεχνη κατασκευή.

Να σημειωθεί ότι το διαμέρισμα στο οποίο σημειώθηκε η έκρηξη βρίσκεται  απέναντι από το σπίτι του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων,  Πάνου Καμμένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...