Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Απολογούνται για το μακελειό

Στις 11:30 σήμερα Παρασκευή το πρωί αναμένεται να απολογηθεί υπό άκρα μυστικότητα ο 52χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη την περασμένη Κυριακή στον Προφήτη Ηλία.

Υπενθυμίζουμε ότι άγνωστοι έσφαξαν τα αρνιά του 52χρονου κρεοπώλη. Σύμφωνα με την καταγγελία ενός 48χρονου, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα της περίφραξης του στάβλου του 52χρονου, στη θέση Βιτσίλα του Προφήτη Ηλία και έσφαξαν με μαχαίρι τέσσερα πρόβατα.

Ανάστατη, πάντως, παραμένει η κοινωνία του Προφήτη Ηλία, μετά το περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής και στοίχισε την ζωή δύο ανθρώπων, κατοίκων της περιοχής.

Κάτοικοι του χωριού όντας ακόμη μουδιασμένοι από τον άδικο χαμό των Πρίαμου Ξυδάκη και Μανόλη Σταυρουλάκη, εκφράζουν φόβους για αντεκδίκηση, γεγονός που οι ψυχραιμότεροι προσπαθούν να αποτρέψουν.

Πάντως από την πλευρά της, η οικογένειας Ξυδάκη, είναι πρόθυμη να σταματήσει τον κύκλο αυτό αίματος που άνοιξε με την προϋπόθεση όλη η οικογένεια των δολοφόνων να φύγει από το χωριό.

Πηγή: cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...