Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Γιατί η αστυνομία πήγε να συλλάβει την Ελένη Μενεγάκη;

Περιπέτεια στα βόρεια προάστια έζησε χτες το βράδυ η Ελένη Μενεγάκη, όταν ξεκίνησε να πάει να πάρει το γιο της από παιδικό πάρτι, αλλά παρά λίγο να καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως αποκάλυψε η ίδια σήμερα στην εκπομπή της, ο γιος της ήταν σε σπίτι στην Εκάλη, του οποίου τη διεύθυνση δεν γνώριζε ακριβώς, με αποτέλεσμα να μιλά συνεχώς στο τηλέφωνο με την οικοδέσποινα, ώστε να μπορέσει να προσανατολιστεί.

Μέχρι να καταφέρει να βγάλει άκρη, η παρουσιάστρια έκανε κύκλους κι έμπαινε σε στενά, συνειδητοποιώντας κάποια στιγμή ότι την ακολουθούσε ένα τζιπ μεγάλου κυβισμού.

Πέντε λεπτά αφότου κατάφερε τελικά να φτάσει στον προορισμό της, έξω από το σπίτι κατέφθασαν περιπολικά, με τους αστυνομικούς να αναζητούν τον οδηγό του αυτοκινήτου που μόλις είχε παρκάρει έξω από το σπίτι, δηλαδή, την ίδια.

Έκπληκτη η παρουσιάστρια, έκπληκτοι και οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να λύσουν το μπλέξιμο, όταν της εξήγησαν ότι ο οδηγός του τζιπ που την ακολουθούσε είχε καλέσει την αστυνομία νομίζοντας πως η Ελένη τον παρακολουθούσε για να τον ληστέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...