Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Έπιασαν, μετά από μάχη και τον δεύτερο ληστή του Δώνη

Αποκλεισμένη παραμένει η περιοχή γύρω από την οδό Ιθάκης στην Κηφισιά, όπου οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει έναν εκ των δύο δραστών της διάρρηξης στο σπίτι του προπονητή του ΠΑΟΚ, Γιώργου Δώνη. Στην περιοχή βρίσκεται διαπραγματευτής της αστυνομίας και συνομιλεί με το δράστη, που είναι Αλβανος υπήκοος, ενώ έχουν καταφτάσει δυνάμεις της ΕΜΑΚ και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολεί από αέρος.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν ήδη τον ένα δράστη σε σπίτι που βρίσκεται στην ίδια γειτονιά, πρόκειται για έναν 25χρονο Αλβανό, που έχει τραυματιστεί. Όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο δράστες μπήκαν στο σπίτι του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στην οδό Ζίτσης στην Κηφισιά, όπου βρίσκονταν ο πεθερός, η πεθερά και τα δύο παιδιά του - ένα εκ των οποίων είναι βρέφος. Ωστόσο, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τη σύζυγο τυ κ. Δώνη, που επέστρεψε στο σπίτι εκείνη την ώρα και βγήκε στο δρόμο φωνάζοντας στον φρουρό, που φυλάσσει το διπλανό σπίτι, που ανήκει στον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου.

 Ο φρουρός ειδοποίησε άμεσα την αστυνομία, που κατέφθασε αμέσως στο σημείο. Οι δράστες αντάλλαξαν πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς και διέφυγαν παίρνοτας για λίγο μαζί τους τον πεθερό του κ. Δώνη. Στη συμπλοκή αυτή τραυματίστηκε ελαφρά ο ένας αστυνομικός, ο οποίος μεταφέφθηκε στο 401 Νοσοκομείο, χωρίς όμως να απειλείται η ζωή του. Στη συνέχεια οι κακοποιοί διέφυγαν μέσα από το ρέμα της Κοκκιναράς, όπου άφησαν τα κλοπιμιαία. Εκεί οι αστυνομικοί βρήκαν και κηλίδες αίματος, που υποδεικνύει ότι ένας εκ των δραστών έχει τραυματιστεί.

Τελικά, οι δυο κακοποιοί κατάφεραν να κρυφτούν σε σπίτια στην οδό Ιθάκης, κοντά στο Μαυσωλείο της Εκκλησίας της Ελευθερώτριας. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να τον συλλάβουν. Ο δεύτερος δράστης συνελήφθη και αυτός , μετά από μάχη και αφού τραυματίστηκε.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...