Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Π. Κωστόπουλος: Και μέτοχος στη ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ του ΑΝΤ1

ΠΕΤΡΟΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ
Μόλις πριν από τρεις μέρες, με επίσημη ανακοίνωσή της προς τα media, η ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ενημέρωνε για τη νέα θέση που αναλαμβάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος στον όμιλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο» στον ΑΝΤ1, θα έχει και το δικό του ποσοστό μετοχών στο νέο εγχείρημα του ομίλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει καθήκοντα Chief Creative Officer στην εταιρία, παράλληλα με το ρόλο του Special Advisor του Αlexander Holland, COO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ στην Ελλάδα.

Στις προθέσεις της εταιρίας ΔΑΦΝΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ είναι και η επέκτασή της σε νέα projects που θα έχουν την «σφραγίδα» και δημιουργική κατεύθυνση του Πέτρου Κωστόπουλου ο οποίος όμως σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν θα αρκεστεί μόνο στη θέση που του δόθηκε αλλά θα έχει και το δικό του ποσοστό μετοχών στα μεγαλεπήβολα σχέδια του ομίλου. gossip-tv.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 

 

Ο Άρης Τερζόπουλος γράφει για τον Πέτρο Κωστόπουλο

Κωστόπουλος: «Εγώ φταίω για όλα»

 

Την πικρή ομολογία ότι φαλήρισε, κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος με σημείωμά του στο pkool, το προσωπικό του blog. Αφού δηλώνει ότι έχασε τα π...



  

 

  


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...