Τετάρτη, 4 Απριλίου 2012

Χειρουργήθηκε ο Alain Delon

Français : Alain Delon au festival de Cannes
Français : Alain Delon au festival de Cannes (Photo credit: Wikipedia)

Στο αμερικάνικο νοσοκομείο του Παρισιού του Νεϊγί μεταφέρθηκε ο διάσημος Γάλλος ηθοποιός Alain Delon, όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση για καρδιακή αρρυθμία. 


Μιλώντας από το δωμάτιο του νοσοκομείου στην εφημερίδα «Le Parisien» δύο ώρες μετά την επέμβαση, 12.30 (ώρα Γαλλίας), δήλωσε: «Χειρουργήθηκα πριν από 2 ώρες. Ήταν προγραμματισμένο. Εδώ και 15 ημέρες είχα ζαλάδες και εμετούς. Μου έκαναν μια αξονική: όλα είναι καλά από νευρολογικής άποψης. Ανακαλύψαμε ωστόσο μια καρδιακή αρρυθμία. Είναι κάτι που συμβαίνει σε ανθρώπους όπως εγώ, όταν συσσωρεύονται συναισθήματα, αηδίες…» προσθέτοντας ότι η επέμβαση «πήγε πολύ καλά…Υποβλήθηκα σε αναισθησία για 10 λεπτά και επιχειρήσαμε να φτιάξουμε την καρδιά»

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου αναμένεται να πάρει εξιτήριο αύριο το πρωί.

H εφημερίδα στο άρθρο της τονίζει ότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν πολύ ευχάριστο για τον Delon. Στις αρχές Ιουλίου του 2011 ο 17χρονος γιος του ο Alain-Fabien, που απέκτησε με την Rosalie Van Breemen, κατηγορήθηκε για πρόκληση σωματικών βλαβών, όταν κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε διοργανώσει στο σπίτι του στη Γενεύη, μία έφηβη τραυματίστηκε από ένα συλλεκτικής αξίας περίστροφο. Η σφαίρα «πέτυχε» την ανήλικη στο στομάχι.

Εκείνη την εποχή ο Alain Delon σε συνέντευξή του στην «Le Matin», αρκετά ταραγμένος επιβεβαίωσε την είδηση διευκρινίζοντας πως δεν πυροβόλησε ο γιος του. «Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο γιος μου δεν τράβηξε τη σκανδάλη. Υπάρχει όμως σύγχυση για το ποιος τελικά πυροβόλησε! Δυστυχώς το παιδί μου πρόδωσε την αγάπη μου και την εμπιστοσύνη μου. Χωρίς την έγκρισή μου και χωρίς να το γνωρίζω κάλεσε ένα βράδυ τους φίλους του στο σπίτι την παραμονή των διακοπών μας. Ως εκ τούτου, έλαβα μια κλήση από την αστυνομία. Είμαι πολύ λυπημένος».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...