Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Θεσσαλονίκη: Έπιασαν τον δολοφόνο με το κουζινομάχαιρο!


Ο δράστης, μαζί με συνεργούς του, είχαν επιτεθεί σε δύο άτομα, που τους είχαν πάρει πρόσφατα τις δουλειές σε θερμοκήπιο...


Συνελήφθη 40χρονος, εκ των κατηγορουμένων για την προ εβδομάδας αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Πακιστανών, σε αγροτική περιοχή του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία ενός 28χρονου και τον τραυματισμό ενός 29χρονου.

 Ο 40χρονος αλλοδαπός συνελήφθη τα ξημερώματα στο Κορωπί Αττικής από αστυνομικούς του ομώνυμου αστυνομικού τμήματος -βάσει σχετικού εντάλματος- και θα οδηγηθεί στις ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης όπου θα απολογηθεί για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση κατά συναυτουργία, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 33χρονου συμπατριώτη του, έτερου πρωταγωνιστή του επεισοδίου.

Όπως έγινε γνωστό, αιτία της συμπλοκής εκτιμάται ήταν δύο θέσεις εργασίας σε θερμοκήπιο της περιοχής Λαγκαδά, καθώς, οι δράστες συνεπλάκησαν με τα θύματα, επειδή οι τελευταίοι τους είχαν πάρει τη δουλειά.

Οι δράστες επιτέθηκαν στους ομοεθνείς τους με κουζινομάχαιρο και μεταλλική ράβδο, με συνέπεια τη δολοφονία του 28χρονου και τον τραυματισμό του 29χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...