Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Κάτια Ζυγούλη: Τα μυστικά ομορφιάς της

Μπορεί να έγινε μανούλα για δεύτερη φορά, όμως καταφέρνει να διατηρεί τη σιλουέτα της άψογη. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη και το σώμα της που θα το ζήλευαν αρκετές γυναίκες…

Ο προσωπικός της διατροφολόγος μας αποκαλύπτει το διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθεί και διατηρείται σε φόρμα:

«Το πρωί η Κάτια επιλέγει ένα φλιτζάνι του τσαγιού δημητριακά ολικής άλεσης και ένα φλιτζάνι άπαχο γάλο ή ένα μπολ κουάκερ, τα οποία και διαφημίζει στην τηλεόραση.

Το μεσημέρι προτιμά γεύματα με ψάρι ή κοτόπουλο ψημένα στον ατμό ή μπιφτέκι σόγιας ή προσούτο συνοδευόμενα με ψιλοκομμένο αγγούρι ή λαχανικά στον ατμό ή μια πράσινη μεγάλη σαλάτα με μια κουταλιά λάδι. Το απόγευμα ένα φρούτο, συνήθως ανανά , ο οποίος είναι λιποδιαλυτικός. Το βραδινό της περιλαμβάνει ένα φλιτζάνι μακαρόνια, με ένα φλιτζάνι σπανάκι στον ατμό.

Τέλος, δεν τρώει ποτέ μετά τις εφτά το βράδυ. Αποφεύγει τη ζάχαρη, τα ποτά και τα αναψυκτικά , ενώ επιτρέπει στον εαυτό της να… ξεφύγει λίγο με ένα ή δυο ποτήρια κρασί την εβδομάδα. Και επειδή, όλες οι γυναίκες έχουν αδυναμία στη σοκολάτα, αν νιώσει ότι θέλει να φάει κάτι γλυκό, επιλέγει ένα μικρό κομμάτι μαύρη σοκολάτα. Παράλληλα, πίνει τουλάχιστον πέντε ποτήρια νερό την ημέρα και τρία έως πέντε φλιτζάνια πράσινο τσάι».

ΠΗΓΗ: Λοιπόν /Vipnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...