Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε όλο το δ.σ. του Παναθηναϊκού

Ολοκληρώθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού με παραίτηση όλων των μελών του. Για διάλυση έκανε λόγο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Τι είπε σε τηλεφωνική παρέμβαση ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Έκτακτη ΓΣ στις 18 Απριλίου.

Καταστροφικό αποδείχθηκε το ΔΣ του Παναθηναϊκού, καθώς έληξε με παραιτήσεις όλων των μελών του, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του, Δημήτρη Γόντικα.

Κατά την έξοδό του από το ΔΣ, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος πέταξε βέλη κατά όσων υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους, αλλά και όσων πήραν πίσω τα λεφτά τους.

Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΚΑΕ τόνισε μεταξύ άλλων: "Βλέπω τα πράγματα στον Παναθηναϊκό από μέσα και όχι απ' έξω. Είναι πολύ δύσκολα, για να μην πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Άκουσα πράγματα ανήκουστα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Κατά τη δική μου άποψη πάντοτε και αυτό θέλω να το τονίσετε. Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και όχι απόψεις του ΔΣ. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και τέσσερις - πέντε θέλουν να παραιτηθούν;

Άλλοι μεν παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Δεν κάνω τον ξερόλα. Δεν κάνω τον καλό Παναθηναϊκό, αλλά μου είναι αδιανόητο με τα 30-35 χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό να βρίσκομαι σε τέτοιες καταστάσεις".

Σε ερώτηση για το πόσες παραιτήσεις εννοεί, είπε: "Θα βγουν οι ίδιοι οι αρμόδιοι να πουν ποιοι είναι και θέλω να σας ζητήσω να ρωτήσετε τους λόγους που το κάνουν αυτή τη δύσκολη στιγμή που το καράβι βουλιάζει. Μου θυμίζει την ιστορία που όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν".

Τα πρώτα πέντε μέλη που παραιτήθηκαν ήταν οι Χατζηνικολάου, Λουμίδης, Τζήμας, Ελευθεράκης και Λομβάρδου, ενώ ακολούθησαν όλοι οι υπόλοιποι, πλην των Δομάζου, Κωνσταντίνου, Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου.

Λίγη ώρα πριν αρχίσει το ΔΣ ο Ανδρέας Βγενόπουλος πληροφορήθηκε την πρόθεση παραίτησης του Δημήτρη Γόντικα κι έκανε τηλεφωνική παρέμβαση, εξηγώντας ότι από τη στιγμή που η παρούσα διοίκηση παραιτείται, τότε αυτός επιθυμεί να λάβει πίσω τα χρήματα του.

Στη διάρκεια της τηλεφωνικής παρέμβασής του, ο Ανδρέας Βγενόπουλος ενημέρωσε τα μέλη του ΔΣ ότι εάν έχει ξοδευτεί μέρος από το 1,7 εκ. ευρώ και παραιτηθούν, θα τους κυνηγήσει δικαστικά. Ο Γόντικας τον πληροφόρησε πως δεν έχουν ξοδευτεί και πως όποιες πληρωμές έγιναν, προήλθαν από άλλες πηγές. Εν κατακλείδι, ζήτησε πίσω τα χρήματα του και τόνισε ότι θα διαθέσει το ποσό στην επόμενη διοίκηση.

Αποχωρώντας από το ΔΣ, ο Μίμης Δομάζος ξεκαθάρισε ότι δεν παραιτείται και τόνισε: "Όποιος θέλει, ας με κυνηγήσει από τον Παναθηναϊκό". Νωρίτερα, ο Λεωνίδας Πολέμης ενημέρωσε ότι ο πατέρας του Αδαμάντιος, αποσύρει το άτοκο δάνειο των 750.000 ευρώ. Τέλος, το ΔΣ προκήρυξε έκτακτη ΓΣ στις 18 Απριλίου, προκειμένου όποιος μέτοχος επιθυμεί, να ορίσει νέο ΔΣ.

Πηγή: sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...