Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

To απίστευτο «ρουσφέτι» που ζήτησε βουλευτίνα από μητροπολίτη

Καθώς η χώρα μπαίνει σιγά- σιγά σε προεκλογική περίοδο οι υποψήφιοι βουλευτές προσεγγίζουν ακόμα και την εκκλησία προκειμένου να εξασφαλίσουν ψήφους από τους πιστούς αλλά και προβολή από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις των λειτουργιών, ενώ κάποια.... ρουσφέτια που ζητούν από μητροπολίτες είναι απίστευτα.

Χαρακτηριστική η περίπτωση γυναίκας πολιτικού, που δραστηριοποιείται σε αστική εκλογική περιφέρεια, η οποία πριν καταρτίσει το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των εμφανίσεών της, ενημερώνεται από τις τοπικές μητροπόλεις για τις δραστηριότητες των μητροπολιτών και τις σημαντικές θρησκευτικές εορτές.
 
«Έφθασε στο σημείο να προτείνει στο μητροπολίτη μας να του προσφέρει μικρά πλαστικοποιημένα εικονίδια, προκειμένου να τα δίνει ως ευλογία στους πιστούς. Και ενώ μπροστά θα είχαν την εικόνα της Παναγίας, στο πίσω μέρος θα ανέγραφαν πως η εκτύπωσή τους είναι ευγενική χορηγία της κυρίας... Ε, αντιλαμβάνεστε ποια ήταν η απάντηση του δεσπότη μας», δήλωσε στο amen.gr συνεργάτης μεγάλης Μητροπόλεως.

Επίσης το amen.gr αναφέρει πως βουλευτές και πολιτευτές συνωθούνται τον τελευταίο καιρό στα γραφεία των μητροπολιτών, στις πανηγύρεις Ναών και σε κάθε εκκλησιαστική δραστηριότητα ενώ δεν χάνουν την ευκαιρία να δίνουν το παρόν στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία. Ιδιαιτέρως δε όπου υπάρχει τηλεοπτική αναμετάδοση όπως στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη στην Αθήνα ή στις ενορίες της Θεσσαλονίκης όπου λειτουργεί ο Μητροπολίτης Άνθιμος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...