Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

"Εμφύλιος Πόλεμος" ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ λογω...ΠΑΣΟΚ!

"Εμφύλιος Πόλεμος" ξέσπασε στη ΔΗΜΑΡ λογω...ΠΑΣΟΚ

Παραιτήσεις, διαμαρτυρίες και δημόσιες καταγγελίες βρίσκονται στο "μενού" την επομένη της προσχώρησης των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στο Κόμμα. 


Αντιμέτωπος με προβλήματα είναι ο Φώτης Κουβέλης, πριν καλά καλά στεγνώσει το μελάνι τής συμφωνίας με τους πέντε πρώην βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι εντάχθηκαν στα ψηφοδέλτια τής Δημοκρατικής Αριστεράς.

Με την είσοδο των πέντε αυτών βουλευτών, έγινε δυνατή η συγκρότηση Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Αμέσως μετά την εξέλιξη αυτή όμως, τρία μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, παραιτήθηκαν εκφράζοντας την διαμαρτυρία τους για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της iefimerida την παραίτηση τους υπέβαλαν με επιστολή προς τον κ. Κουβέλη οι Θανάσης Αθανασίου, Νικηφόρος Σταματάκης και Στέλλα Νιώτη.

Οι 3 παραιτηθέντες θέτουν και θέμα δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος της ΔΗΜΑΡ.

Θέμης Δημητρακόπουλος κατά Μάκη Γιομπαζολιά


Ο Θέμης Δημητρακόπουλος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υποψήφιος στην Α΄Αθήνας έβαλε θέμα στην οργάνωσή του σχετικά με την υποψηφιότητα του Μάκη Γιομπαζολιά με αφορμή της θέσεις του τελευταίου για το μεταναστευτικό.

"Σε κάθε περίπτωση, προσωπικά δεν δέχομαι να είμαι συνυποψήφιος με τον Μάκη Γιομπαζολιά στην Α Αθήνας. Υπάρχουν όρια ακόμη και στην ανοχή, και τα όρια αυτά ξεπεράστηκαν σήμερα αναφέρει σε άρθρο του (ΔΕΣ το ΕΔΩ)

Η Αλατά - Καραγιάννη   στην Εύβοια


Στην Εύβοια η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη, ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜΑΡ και μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής της Κ.Ε. του κόμματος παραιτήθηκε από υποψήφια για προσωπικούς λόγους που σχετίζονται άμεσα  με την "εισβολή" ΠΑΣΟΚογενών  στο ψηφοδέλτιο αλλά και για την επιμονή του γραμματέα της οργάνωσης να μην παραιτείται από το κομματικό αξίωμα,ενώ είναι παράλληλα υποψήφιος βουλευτής.

 Η Ελένη Αλατά - Καραγιάννη, εξαιρεί από τους ΠΑΣΟΚογενείς τον Δημ. Αναγνωστάκη, πρώην Δήμαρχο Χαλκίδας, που είχε ακολουθήσει όλες τις κομματικές διαδικασίες και είχε ενταχθεί στη κομματική οργάνωση Χαλκίδας πριν τις εκλογές, και είχε υποστηριχθεί από την Ανανεωτική πτέρυγα του ΣΥΝ και στις Δημοτικές Εκλογές.

Έξω ο Βουδούρης από τη Μεσσηνία


Σοβαρές αντιδράσεις προκάλεσε και στη Ν.Ε. Μεσσηνίας η συμμετοχή του Οδ. Βουδούρη στο ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή έθεσε βέτο και το κόμμα αναγκάστηκε να τον κατεβάσει υποψήφιο στην Αθήνα και όχι στη Μεσσηνία.

Και άλλες αντιδράσεις


Η Γεωργία Βαρελά στη Συρο παραιτήθηκε λόγω της υποψηφιότητας Παπαμανωλη.

Αλλά και για τους άλλους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που μπήκαν στην ΔΗΜΑΡ υπάρχουν αντιδράσεις που έχουν αναδειχθεί στις τοπικές κοινωνίες και σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκαν πυροσβεστικές επεμβάσεις από τον  ίδιο τον Φώτη Κουβέλη, για να ξεπεραστούν...




Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...