Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Πρόκριση για Αρη και ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ πανηγυρίζει την πρόκρισή του στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος αφού επικράτησε της Παναχαϊκής με 1-0 ύστερα από 120 λεπτά αγώνα. Το «χρυσό» γκολ σημείωσε ο Σόουζα στο 117’ .

Οι Πατρινοί έδειξαν εξαιρετική εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις αλλά δε γινόταν ιδιαίτερα απειλητική.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στην παράταση και όλα έδειχναν ότι το 0-0 θα… συνόδευε τις δύο ομάδες στη διασικασία των πέναλτι. Αλλά ο Ντένις Σόουζα είχε άλλη γνώμη και εκμεταλλευόμενος μία σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και τον ΟΦΗ στην επόμενη φάση.

Τα πράγματα έμοιαζαν πολύ δύσκολα για τον Αρη στο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανθρακικό. Οι γηπεδούχοι προηγούνταν με 1-0, αλλά με μια μεγάλη ανατροπή στην επανάληψη, οι Κίτρινοι ήραν την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, χάρη στη νίκη τους με 2-1.

Με αυτό το αποτέλεσμα, οι παίκτες του Μίχαλ Πρόμπιερζ έδειξαν ότι… υπάρχει ζωή στον Αρη. Αλλωστε, με τα αποτελέσματα του πρωταθλήματος να έχουν «στραβώσει» αρκετά, το Κύπελλο φαντάζει η μοναδική διέξοδος διάκρισης. Και όλα αυτά, ενώ μέχρι την ανάπαυλα τίποτα δεν έδειχνε πως ο αγώνας θα εξελισσόταν σε πανηγύρι πρόκρισης.

Ο Μπαλού στο 32’ έβαλε μπροστά τους Ακρίτες, αλλά με δύο τέρματα των Σολτάνι στο 50’ και Μίτσελ στο 75 (με τραγική αντίδραση από τον Σικαλιά) ο Αρης έφερε τα πάνω-κάτω. Στο τέλος οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη προσπάθησαν να σώσουν την «παρτίδα», αλλά η αστοχία τους δεν τους έδωσε περιθώρια ελπίδας. Επίσης, οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται και για πέναλτι σε τράβηγμα του Κοντογουλίδη από τον Ντίκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Κάντε το σχόλιό σας!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...